• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad » Fisk og skaldyr

    Grillede makreller og majs med nye persillepesto kartofler

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

     

    "Da jeg endnu ikke er blevet den heldige indehaver af en grill, må lysten til grillmad styres med en engangsgrill. Den er ikke optimal, men den kan bruges og nye makreller skal altså grilles. Til min overraskelse var jeg hellere ikke indehaver af kådnåle, så kreativiteten måtte frem og sølvpapiret fungerede næsten endnu bedre end nålene, da det ikke ødelagde fisken og holdt bedre sammen på den.
    Fantastisk sommermad, fantastisk aften på trappestenen med et glas vin og duften af friske krydderurter i potter og grill. De dage burde der være flere af."
    Grillede makreller og majs med nye persillepesto kartofler
    2 pers.
    Makrellerne udbenes og fyldes med salt, citronpeber og masser af frisk persille. Skindet gnides med lidt olie.
    Sølvpapir krammes sammen til aflange strimler og vikles om fisken, for at holde den samlet.
    Når grillen er klar lægges fisken på og vendes jævnligt.
    Majsene gøres klar ved at fjerne bladene og koge dem møre i 10-15 min. De gnides med olie og kommes på grillen. Vendes jævnligt, så de ikke bliver sorte. Serveres med masser af smør og groft salt.
    Kartoflerne vaskes og koges med skrællen i ca. 15 min. De skal være faste. Imens blendes frisk persille med mandler, salt, peber, parmesan, hvidløg citron og olivenolie til det har en tyk konsistens.
    Når kartoflerne er møre dampes de tøre i gryden og persillepestoen vendes i de lune kartofler. Drysses med hakkede forårsløg inden servering.

    Mere sulten?

    • Laks en papilotte - laks i pakker i ovn
      Laks en papilotte
    • Laks i ovn - opsktift med grøntsager og asparges
      Laks i ovn med kartofler og grøntsager
    • Laks i ovn med rodfrugter
      Ovnbagt laks med rodfrugter
    • Lakseroulade opskrift - nem og lækker forret med røget laks, dildcreme og tilbehør - nytårs forret
      Lakseroulade

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen