"Wokken er min bedste ven når det kommer til at få brugt resterne. Alt kan bruges og det går lynhurtig. Når laksen bruges sammen med den fede kokosmælk, er det vigtig karryen bliver stræk i smagen og der tilsættes både noget surt iform af citron og salt iform af peanuts, for at det hele ikke bliver for fed i smagen."
Karrywok med laks i kokosmælk
1 pers.
- 2 nye gulerødder i tynde stave
- ¼ del broccoli i små buketter
- 1 spsk olie
- 1-2 tsk karry
- Salt
- Peber
- 1 lille dåse kokosmælk
- 1 stk lakserest revet i grove stykker
- 1 spsk citronsaft
- 1-2 spsk cremefraiche
- 1-2 spsk hakkede peanuts
Varm olien op i en wok. Når den er godt varm, brændes karryen af. Tilsæt gulerødder og broccoli og svits det 2-3 min. De skal ikke tage farve eller blive bløde. Bare let tilberedt.
Kom kokosmælken i og krydr med salt, peber. Der skrues ned til jævn varme og det hele koges godt igennem. Kom laksen forsigtig i og lad det hele varme ½ min. Citronsaft tilsættes.
Serveres med ris og toppes med cremefraiche og peanuts.
Skriv en kommentar