• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad » Fisk og skaldyr

    Karrywok med laks i kokosmælk

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Karrywok med laks i kokosmælk

    "Wokken er min bedste ven når det kommer til at få brugt resterne. Alt kan bruges og det går lynhurtig. Når laksen bruges sammen med den fede kokosmælk, er det vigtig karryen bliver stræk i smagen og der tilsættes både noget surt iform af citron og salt iform af peanuts, for at det hele ikke bliver for fed i smagen."

    Karrywok med laks i kokosmælk
    1 pers.

    • 2 nye gulerødder i tynde stave
    • ¼ del broccoli i små buketter
    • 1 spsk olie
    • 1-2 tsk karry
    • Salt
    • Peber
    • 1 lille dåse kokosmælk
    • 1 stk lakserest revet i grove stykker
    • 1 spsk citronsaft
    • 1-2 spsk cremefraiche
    • 1-2 spsk hakkede peanuts

    Varm olien op i en wok. Når den er godt varm, brændes karryen af. Tilsæt gulerødder og broccoli og svits det 2-3 min. De skal ikke tage farve eller blive bløde. Bare let tilberedt.
    Kom kokosmælken i og krydr med salt, peber. Der skrues ned til jævn varme og det hele koges godt igennem. Kom laksen forsigtig i og lad det hele varme ½ min. Citronsaft tilsættes.

    Serveres med ris og toppes med cremefraiche og peanuts.

    Mere sulten?

    • Laks en papilotte - laks i pakker i ovn
      Laks en papilotte
    • Laks i ovn - opsktift med grøntsager og asparges
      Laks i ovn med kartofler og grøntsager
    • Laks i ovn med rodfrugter
      Ovnbagt laks med rodfrugter
    • Lakseroulade opskrift - nem og lækker forret med røget laks, dildcreme og tilbehør - nytårs forret
      Lakseroulade

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen