"Jeg deler en passion med min mormor - remoulade i lange baner og ja, det tenderer til det ulækre.
Det hidtil bedste slags har været den usandsynlige fantastiske, syntetiske, der kun fåes i små poser på diverse grillbarer.
Remoulade er derfor en af de ting jeg slet ikke vil læse vare deklarationen på. Men med alt jeg har last for, var det på tide at få den lavet fra bunden. Så en omgang fiskefrikadeller blev menuen, med masser af nye gulerødder i forskellige farver og selvfølgelig remouladen.
Piccalilly, som er blendet pickles, kan fåes i større supermarkeder, hvis man ikke er hardcore og lige sylter et glas selv. Det gjorde jeg ikke! Ligeledes med mayonnaise, som også her var selvhentet.
Men bland det hele sammen og der haves den bedste remoulade.
Grillbarerne kan godt pakke deres poser væk, for det her er lige til en perfekt rugbrødsmad."
Remoulade
2 pers.
- 2 spsk piccalilly
- 3-4 spsk Hellmanns's mayonnaise
- 1 spsk hakkede kapers
- 1 tsk sukker
- Peber
Bland alle ingrediensere sammen og lad remouladen trække 1 times tid i køleskabet inden servering.
Serveres til fiskefrikadeller, med revet gulerødder i alverdens farver, citron og ristet godt rugrbrød.
Skriv en kommentar