• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad » Fisk og skaldyr

    Remoulade med fiskefrikadeller

    Af Louise | Leave a Comment

    Remoulade med fiskefrikadeller

    "Jeg deler en passion med min mormor - remoulade i lange baner og ja, det tenderer til det ulækre.
    Det hidtil bedste slags har været den usandsynlige fantastiske, syntetiske, der kun fåes i små poser på diverse grillbarer.
    Remoulade er derfor en af de ting jeg slet ikke vil læse vare deklarationen på. Men med alt jeg har last for, var det på tide at få den lavet fra bunden. Så en omgang fiskefrikadeller blev menuen, med masser af nye gulerødder i forskellige farver og selvfølgelig remouladen.

    Piccalilly, som er blendet pickles, kan fåes i større supermarkeder, hvis man ikke er hardcore og lige sylter et glas selv. Det gjorde jeg ikke! Ligeledes med mayonnaise, som også her var selvhentet.
    Men bland det hele sammen og der haves den bedste remoulade.
    Grillbarerne kan godt pakke deres poser væk, for det her er lige til en perfekt rugbrødsmad."

    Remoulade
    2 pers.

    • 2 spsk piccalilly
    • 3-4 spsk Hellmanns's mayonnaise
    • 1 spsk hakkede kapers
    • 1 tsk sukker
    • Peber

    Bland alle ingrediensere sammen og lad remouladen trække 1 times tid i køleskabet inden servering.
    Serveres til fiskefrikadeller, med revet gulerødder i alverdens farver, citron og ristet godt rugrbrød.

     

    Mere sulten?

    • Laks en papilotte - laks i pakker i ovn
      Laks en papilotte
    • Laks i ovn - opsktift med grøntsager og asparges
      Laks i ovn med kartofler og grøntsager
    • Laks i ovn med rodfrugter
      Ovnbagt laks med rodfrugter
    • Lakseroulade opskrift - nem og lækker forret med røget laks, dildcreme og tilbehør - nytårs forret
      Lakseroulade

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen