• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Brød og boller » Madpakkebrød

    Grove frokostsnegle med to slags fyld

    Af Louise | 4 Comments

    "Studiet er begyndt og dermed er det tid til madpakker igen. Sneglene herunder er inspireret af de traditionelle pizzasnegle, som trængte til lidt fornyelse.
    Super nem og super billig madpakke løsning. Sneglene tages blot op frosne om morgnen og til middag er de optøede og ikke lunkne som rugbrødsmadderne nemt bliver.
    Hvis man ønsker en mere sprød udgave kan grovmelen udskiftes med durummel."

    Grove frokostsnegle med soltørrede tomater, smelteost og rosmarin
    16 stk

    • 25 g gær
    • 2,5 dl lunken vand
    • 1 tsk groft salt
    • 1 tsk honning
    • 1 spsk olie
    • 100 g hvid hvedemel (eller andet grovmel)
    • 300 g italiensk mel (tipo 00/pizzamel)
    • 1 glas hakkede soltørrede tomater
    • 200 g smelteost
    • 1-2 spsk tørret rosmarin

    Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt, olie, honning og grovmelet og rør det sammen. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, pas på dejen ikke bliver for tør. Dejen æltes smidig og glat. Lad dejen hæve tildækket ca. 45 min.
    Imens drænes de soltørrede tomater fra olien og blandes sammen med smelteosten. Krydr med salt og peber.

    Udrul dejen på en meldrysset bord til ca. 50 cm x 30 cm. Smør fyldet ud på dejen og drys med rosmarin. Som en roulade rulles dejen sammen til en pølse. Skær 16 stykker ud og læg dem på en bageplade. Trykkes let flade.
    Lad sneglene efterhæve tildækket i ca. 15 min. Drys med lidt rosmarin og bag sneglene ved 200 grader i ca. 15 min, indtil de er gyldne.

    Grove frokostsnegle med spinat, soltørrede tomater og revet mozzarella
    16 stk

    • 25 g gær
    • 2,5 dl lunken vand
    • 1 tsk groft salt
    • 1 tsk honning
    • 1 spsk olie
    • 100 g grahamsmel (eller andet grovmel)
    • 300 g italiensk mel (tipo 00/pizzamel)
    • 200 g hakket frossen spinat
    • 1 glas soltørrede hakkede tomater
    • 100 g revet mozarella
    • Salt
    • Peber

    Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt, olie, honning og grovmelet og rør det sammen. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, pas på dejen ikke bliver for tør. Dejen æltes smidig og glat. Lad dejen hæve tildækket ca. 45 min.

    Imens optøes spinaten i en gryde ved svag varme. Når den er optøet vrides den fri af væde og krydres med salt, peber, og evt. muskat.
    Dræn de soltørrede tomater for olie.

    Udrul dejen på en meldrysset bord til ca. 50 cm x 30 cm. Kom først spinaten udover dejen, dernæst de soltørrede tomater og tilsidst osten. Som en roulade rulles dejen sammen til en pølse. Skær 16 stykker ud og læg dem på en bageplade. Trykkes let flade.

    Lad sneglene efterhæve tildækket i ca. 15 min.
    Bag sneglene ved 200 grader i ca. 15 min, indtil de er gyldne.

    Mere sulten?

    • Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto
      Pestosnegle
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • pizzaboller
      Pizzabrød med pepperoni og ost
    • Pizzatwistere
      Pizza Twister

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Line

      januar 05, 2020 at 10:19 pm

      De ser vildt lækre ud, de skal prøves! Har du nogle umiddelbare ideer til andet fyld? Og hvilken smelteost brugte du i din første version? :-)

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        januar 07, 2020 at 4:32 pm

        Hej Line,

        Tak for din kommentar - glad for at høre, at du kan bruge opskriften 😊

        I forhold til smelteost kan du bruge den, du bedst synes om, eller den du lige har ved hånden. Det er ikke så vigtigt, om det er et bestemt type eller mærke.

        Fyldet kan varies i det uendelige, alt efter hvad man mest er til...en lækker bolognese kommer man absolut også langt med 😋

        Håber det kan hjælpe dig - god bagelyst!

    2. Kamilla

      januar 06, 2013 at 4:19 pm

      Så har jeg lige prøvet din opskrift på frokostsnegle med begge slags fyldt... Nøøøøøøj hvor er de bare lækre. Manden og jeg har hver vores favorit - så vi skal ikke slås om dem ;) Dejen var super nem at rulle ud og arbejde med. Det plejer ellers at være et problem, at man får brugt for meget mel så dejen ikke er klistret. Men den var både smidig og lækker luftig da den kom ud at ovnen :) glæder mig til at prøve nogle af dine andre opskrifter.... Vh. Kamilla

      Svar
      • Loui

        januar 07, 2013 at 9:55 am

        Hej Kamilla

        Jeg er rigtig glad for, at høre du kunne bruge opskriften :) Fyldet kan jo varieres i det uendelige, så det er så mange muligheder med frokostsneglene :)

        Mange hilsner
        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen