• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies » Cookies og småkager

    Nigellas chokoladelover cookies

    Af Louise | 2 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Nigellas chokoladelover cookies

    Helt tilbage til besøg i julen, lavede jeg de her cookies.
    Gennem lang tid var jeg på jagt efter chokoladecookies der var tykke og chewy og med masser af chokolade. Men søgningen gav ingenting og det var først, da jeg en dag kiggede lidt i mine kogebøger, jeg fandt opskriften lige for næsen af mig.

    Jeg reducerede lidt af sukkeret og kom vaniliekorn i istedet for essens. Da kagerne er så koncenterede er det vigtig, at bruge chokolade af bedste kvalitet og med højt kakaoindhold, for at de ikke bliver for søde og intetsigende.
    Jeg bagte halvdelen og frøs anden halvdel ned. Super hurtigt lige at smide de frosne toppe ind i en varm ovn, hvis der er chokoladelovere i nærheden.
    Chokolade cookies - opskrift på lækre cookies med chokolade

    Chokoladelover cookies

    Chokoladelover cookies
    Print Email Pin
    Antal: 12 styk
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 125 g 70% chokolade
    • 150 g mel
    • 30 g kakaopulver af god kvalitet
    • 1 tsk natron
    • ½ tsk salt
    • 125 g blødt smør
    • 50 g brun farin
    • 50 g sukker
    • ½ stang vanilje
    • 1 æg
    • 200 g chokoladeknapper 60%
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Smelt chokoladen over et vandbad. Bland mel, kakaopulver, salt og natron i en skål. I en anden skål piskes sukkeret med det bløde smør og rør lidt efter lidt den smeltede chokolade i.
    • Æg og vanilje piskes sammen og blandes i, sammen med melblandingen. Til sidst vendes chokoladeknapper i.
    • På en bageplade med papir formes 6 kugler af dejen og sættes på med meget mellemrum. De skal IKKE trykkes flade. Resten af dejen formes til 6 kugler der enten fryses ned eller kommes i køleskabet indtil de skal bages næste omgang.
    • De 6 første toppe bages ved 180 grader i ca. 18 minutter. Hold øje med dem, da de nemt brænder på, grundet den store mængde chokolade.
    • Lad kagerne hvile lidt efter de tages ud af ovnen. Kom dem dernæst forsigtig over på en rist, hvor de afkøles helt inden spisning.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Chokolade flagermus med oreo - halloween slik og treats
      Flagermus med chokolade og Oreo
    • Brownie Cookies - opskrift på store chokolade cookies
      Brownie Cookies
    • Havregrynscookies - opskrift på cookies med havregryn og chokolade
      Havregrynscookies
    • Brunkager - opskrift på jule småkager
      Brunkager

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Bettebror

      juni 10, 2012 at 7:47 pm

      Hmm, dem burde du lave igen snart :)

      Svar
      • Loui

        juni 10, 2012 at 7:50 pm

        Kom ned til mig, så laver vi en spandfuld :D

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen