• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies

    Havregrynscookies

    Af Louise | 4 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Lækre og nemme havregrynscookies med chokolade. Og jep, de er store, chewy og lige lidt sprøde, som rigtige cookies skal være. Nap opskriften her og se video med fremgangsmåde

    Sus til opskrift Print opskrift
    Havregrynscookies - opskrift på cookies med havregryn og chokolade
    Jump to:
    • Guide til havregrynscookies
    • Fyld i dine havregrynscookies
    • Flere opskrifer på cookies
    • Havregrynscookies

    "Hvad er det? Kan du ikke høre det?"

    Fredag aften 20-ish, dybt i sofaen med catch up på James Bond:

    Kæresten: "Nææ"

    Mig: "Jo, sluk lige for lyden og hør."

    5 gange frem og tilbage.

    Der var noget.

    Og du kender det, det kan ikke ignoreres. (Eller okay, nogen i sofaen kunne godt..)

    Hurtig ud på striksokken og rundt:

    Er det køleskabet? Brandalarmen? Routeren?

    Ej, det er i stuen.

    BONUS: Få min gratis cookie-guide med de 8 hemmeligheder, du skal kende til perfekte cookies - hver gang! Klik her og få guiden nu

    Fugl, fisk eller midtimellem?

    Fugl, helt klart. Lige her ved sofaen af.

    Op på spisebordsstolen, det helt udstrakte øre mod loftet:

    Jojo, den er god nok, lyden kommer klart herfra.

    Ssshhh.. 

    Det lyder som ..strøm. Fra kablerne på loftet?

    "Skaaaat, kan du ikke lige gå på (det rockerkolde, tætpakkede) loft og tjekke?"

    ...

    Nå, men, lang historie kort.

    Det var ikke strøm på loftet. Eller bare et lækkert husdyr deroppe.

    Det var..

    Danskvanden, ved siden af sofaen, hvor låget ikke var skruet helt på.

    Så..

    Den taler vi ikke mere om.

    Havregrynscookies - opskrift på cookies med havregryn og chokolade

    I stedet så er der havregrynscookies, der overdøver hver en lyd. Sprøde, chewy og lige tilpas saftige, som sådan en stor havregrynscookie skal være. Fyldt med chokolade, bare fordi, et drys salt og der er cookies, som hiver dig gennem december og (ultralange) James Bond film med.

    Og hey, skyl efter med koldhed kaffe, krydret gløgg eller bare den gode Earl Grey.

    Danskvanden..

    Den giver bare bøvl.

    Guide til havregrynscookies

    Både finvalsede og grovvalsede havregryn?

    Yup, for den bedste konsistens - og har du kun grovvalsede havregryn, så giv ¾ dele en hurtig tur i blenderen. Men hold øje, de skal ikke blive til mel, så får du kompakte cookies.

    Kan dejen vente i køleskabet?

    Jeps, du kan sagtens lade den stå til dagen efter. Tag den ud 30 minutter ud før, du skal bage dine havregrynscookies

    Hvad med størrelsen, kan de laves mindre eller større?

    Det er testet og det blev ikke rigtig godt, så jeg anbefaler de 50 g.

    Er du sikker på det salt?

    100% - det tager havregrynscookies lige det der nøk op.

    Kan brun farin udskiftes med almindeligt sukker?

    Nej, så får de her cookies ikke den samme gode konsistens.

    Fyld i dine havregrynscookies

    Altid et dilemma. Eller egentlig ikke, for efter et hurtig afstemning på Instagram var det ret klart, der kun var en slags fyld til dem her; chokolade. Den hvide slags. Men er du mere til den mørke chokolade, så smager den også forrygende heri.

    BONUS: Få min gratis cookie-guide med de 8 hemmeligheder, du skal kende til perfekte cookies - hver gang! Klik her og få guiden nu

    Det samme gør 1 tsk kanel, 1 tsk revet appelsinskal eller en udskiftning af chokolade med rosiner. Du bestemmer, de her cookies med havregryn klarer det meste. Også hvis du mere er på den helt rene cookie uden dikkedarer.

    Flere opskrifer på cookies

    • The Best Chocolate Chip Cookies
    • Brownie Cookies
    • Chokolade cookies med nødder
    Havregrynscookies - opskrift på cookies med havregryn og chokolade

    Havregrynscookies

    Havregrynscookies
    Store, sprøde, chewy havregrynscookies fyldt med chokolade. Dem du lige napper en ekstra cookie af.
    Print Email Pin
    Forb. tid8 minutter minutter
    Tilb. tid10 minutter minutter
    Antal: 10 stk
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 110 g smør, stuetempereret
    • 100 g brun farin
    • 70 g sukker
    • 1 æg
    • 125 g hvedemel
    • 60 g finvalsede havregryn
    • 20 g grovvalsede havregryn
    • 1 tsk vaniljesukker
    • ½ tsk bagepulver
    • ¼ tsk natron
    • ¼ tsk salt
    • 75 g hvid chokolade
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Kom smør, brun farin og sukker i en skål.
    • Pisk det lyst og luftigt - ca. 2-3 minutter.
    • Tilsæt æg og 1 spsk af hvedemelet og pisk det i - ca. 1 minut.
    • Kom havregryn, hvedemel, vaniljesukker, bagepulver, natron og salt i en anden skål og bland det godt sammen.
    • Tilsæt halvdelen til dejen og pisk det kort i - ca. 10 sekunder.
    • Tilsæt resten og pisk det i til dejen er jævn - ca. 20 sekunder.
    • Kom chokolade i dejen og vend det i.
    • Del dejen i 50 g klumper og rul dem til kugler.
    • Placer dem (med god afstand imellem) på en bageplade med bagepapir .
    • Bag ved 175 grader (alm. ovn) i 10 minutter.
    • Tag cookies ud og lad dem afkøle 2 minutter på bagepladen. Flyt dem her efter til en bagerist og lad dem afkøle helt.

    VIDEO

    https://louiogbearnaisen.dk/wp-content/uploads/2021/11/havrerynnscookies-ospkrift-paa-cookies-med-havregryn-og-chokolade.mp4

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
    cookiebog

    Cookie-bog

    Den ultimative cookiebog med 136 sider spækket med de bedste cookie-opskrifter

    Klik her og få cookie-bogen nu →

    Mere sulten?

    • Mandelkage
      Mandelkage med lemon curd
    • Citron brownies
    • Spiselige grankogler med Coco pops
    • Halloweenkage-med-spindelvaev-nem-kage-til-halloween
      Halloweenkage med spindelvæv

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Heidi

      januar 30, 2023 at 4:06 pm

      HOLD DA OP de er godt nok gode !
      De er også fine helt uden chokolade (har en dreng der ikke er så glad for chokolade) Det er vores nye favorit cookies.

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        januar 31, 2023 at 12:55 pm

        Hej Heidi,

        Hvor er det dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften, og at de faldt i både din og din søns smag.

        Fungerer helt sikkert også uden chokolade - det er smag og behag og lige meget hvad så er jeg enig - de er bare gode 😊

    2. Vicki Verge Hansen

      januar 29, 2023 at 9:33 am

      Kan disse fryses?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        januar 30, 2023 at 11:44 am

        Hej Vicki

        Ja, det kan du godt :)
        Du kan se guiden til frysning af cookies her: https://louiogbearnaisen.dk/2016/12/saadan-fryser-du-dine-cookies.html

        Mange hilsner
        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen