• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies

    Brownie Cookies

    Af Louise | 2 Comments

    Sprøde, bløde, chewy og fudgy brownie cookies med den lækre krakelerede top. Find den ultimative opskrift på intense chokolade cookies her

    Sus til opskrift Print opskrift
    Brownie Cookies - opskrift på store chokolade cookies

    Jump to:
    • Tips til bagning af de bedste chokolade cookies
    • Spørgsmål til opskrift på brownie cookies
    • 🍴 Opskrift
    • Mere sulten efter cookies

    Det var egentlig meningen, det skulle have været en ultranem nutella cookie efter bedste inspiration fra Nutella brownies med 3 ingredienser fra sidste måned.

    Den har været til test.

    Men så sneg de her sig også ind. For lige siden, jeg udviklede de her The Best Chocolate Chip Cookies, så har en havregryns-cookies været på planen. Og en ren chokolade-sag.

    Og det er der, vi er i dag

    En anelse forsinket.

    Jojo.

    BONUS: Få min gratis cookie-guide med de 8 hemmeligheder, du skal kende til perfekte cookies - hver gang! Klik her og få guiden nu

    Men hey, de er ventetiden værd, de her:

    Store, sprøde, saftige og chewy brownie cookies

    Allerbedst med en kop kaffe i den ene hånd og 1, 2, 3 styk i den anden.

    Hvis du er kæmpe cookie-fan. For de er altså heftige, de her brownie cookies og over-size - ligesom en rigtig cookie skal være

    ...jeg ville skippe frokosten, så er der er rigelig plads!

    Brownie Cookies - opskrift på store chokolade cookies

    Tips til bagning af de bedste chokolade cookies

    • Pisk: Jeps, det sukker og æg skal piskes ret godt sammen for at sikre, dine cookies får den rigtige tekstur. Så ud med piskeriset og ind med en håndmixer eller røremaskine og pisk løs til æg og sukker er lyst og luftigt - det er tiden værd.
    • Mix: Nope, I see you! Ikke noget med lige hurtigt at "blande" de tørre ingredienser i med håndmixeren fordi, det er nemt. Find i stedet dejskraberen frem og vend de tørre ingredienser i dejen, så alt luften bliver der og du ikke får bastante cookies.

    BONUS: Få min gratis cookie-guide med de 8 hemmeligheder, du skal kende til perfekte cookies - hver gang! Klik her og få guiden nu

    • Vend: Det samme med det smeltede smør og chokolade. Det skal bare lige vendes i.
    • Bag: Hold godt øje med bagetiden for den kan variere alt efter din ovn.
    • Køl: Jaaa, det er fristende lige at nappe en hurtig happer. Men lad dem køle på bagepladen til de er faste og flyt dem herefter over på en bagerist og lad dem afkøle helt. De her cookies er allerbedst når de lige har fået lov at sætte sig.

    Spørgsmål til opskrift på brownie cookies

    Inden du kaster dig over opskriften, så lad os hurtig suse igennem et par spørgsmål, så du får de allerbedste cookies.

    Kan de laves kun med hvidt sukker?

    Nej, så får de ikke helt samme tekstur og smag.

    Hvilket kakaopulver har du brugt?

    Bare den helt klassiske kakaopulver fra supermarkedet.

    Kan jeg bruge en 70% chokolade?

    Jeg har ikke testet med 100% 70% chokolade, kun en blanding. Men giv det et skud og lad mig høre i kommentarfeltet, hvis du prøver det af.

    De er ret store, de cookies, kan de laves mindre?

    Jep, du laver bare mindre portioner på bageplade og sænker bagetiden.

    🍴 Opskrift

    Brownie Cookies - opskrift på store chokolade cookies

    Brownie Cookies

    Store, sprøde, chewy brownie cookies spækket med chokoladesmag
    Print opskrift Pin opskrift
    Forb. tid7 minutter minutter
    Tilb. tid9 minutter minutter
    Antal: 14 stk

    Ingredienser

    • 115 g smør
    • 200 g mørk chokolade (50-65%), grofthakket
    • 160 g sukker
    • 100 g brun farin
    • 2 æg
    • 125 g hvedemel
    • 15 g kakaopulver
    • 1 tsk bagepulver
    • ¼ tsk salt
    • Flagesalt til top
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Kom smør og hakket chokolade i en skål, smelt det i en mikroovn (eller en lille gryde) og lad det køle, mens du går videre med opskriften.
    • Kom sukker, brun farin og æg i en stor skål. Pisk det lyst og luftigt med en håndmixer eller røremaskine - ca. 2 minutter.
    • Bland mel, kakao, bagepulver og salt sammen i en anden skål.
    • Sigt det i sukker/æg-blandingen og vend det forsigtigt i, så du ikke slår luften ud af dejen. Pas på med ikke at overmixe, det skal blot lige vendes i.
    • Tilsæt det smeltede smør/chokolade og vend det i dejen.
    • Kom ca. 3 spsk (eller brug en isske) cookiedej til en cookie på en bageplade med bagepapir. Lad det være rigeligt plads omkring hver cookie - der kan være 5-6 cookies på en almindelig bageplade. Vil du være helt sikker på, de ikke flyder sammen, så kom 5 cookies på en plade.
    • Bag cookies ved 175 grader (alm. ovn) i ca. 8-10 minutter. De skal se sprøde ud i kanten, men stadig være bløde og have den krakelerede top.
    • Tag dem ud og lad dem afkøle 10 minutter på den varme bageplade til de bliver faste. Drys evt. med flagesalt efter du lige har taget dem ud, det er super lækkert på de søde chokoladecookies.
    • Flyt dem over på en bagerist og lad dem afkøle helt.

    VIDEO

    https://louiogbearnaisen.dk/wp-content/uploads/2023/03/Brownie-cookies.mp4

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten efter cookies

    Find min ultimative cookie-bog med 136 sider spækket med cookie opskrifter.

    cookiebog

    Cookie-bog

    Den ultimative cookiebog med 136 sider spækket med de bedste cookie-opskrifter

    Klik her og få cookie-bogen nu →
    Brownie Cookies - opskrift på store chokolade cookies

    Mere sulten?

    • Hvid brownie med påskeæg - opskrift påske
      Hvid brownie med påskeæg
    • æblehorn
      Æblehorn med kanelsukker
    • nutella brownies
      Nutella brownies med 3 ingredienser
    • Norske klejner opskrift
      Norske klejner

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Ilse

      marts 21, 2023 at 6:41 pm

      De skal helt sikkert prøves. Hvordan vil du opbevare dem så de holder bedst muligt.

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        marts 23, 2023 at 11:08 am

        Hej Ilse

        Håber du bliver vild med dem :) Jeg opbevarer dem i en lufttæt beholder.

        Mange hilsner
        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen