• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Brød og boller

    Soft Pretzels

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    "Opskriften her stammer fra bloggen http://lepetitbrioche.blogspot.com/, der er fyldt med masser af flotte billeder, som man kun kan blive inspriret af.

    De her pretzels er til den søde side, og egner sig bestemt til flere eksprimenter. Tilsæt kardemomme eller kanel i dejen. Eller lav en kanelremonce og kom ovenpå eller indeni.
    Udelad de meste af sukkeret og erstat noget af hvedemelet med grovmel, for lækre madbrød.
    Mit næste projekt er som på den orgianle blog, at fylde dem med pepperoni og ost eller anden variant og drysses med ost, for en anderledes frokostbid.
    Mulighederne er uendelige."
    Soft Pretzels
    12 stk
    • 25 g gær
    • 1 tsk sukker
    • 3 dl lunken vand
    • 7 dl hvedemel
    • 20 g sukker
    • 11/2 tsk salt
    • 1 spsk olie
    • 3 spsk bagepulver
    • 9 dl varmt vand
    • Groft salt
    • Smeltet smør
    Blang gær, sukker og vand sammen i en lille skål og lad det hvile i 10 min.
    I en stor skål blandes sukker, salt og mel. Tilsæt olie og gærblandingen og ælt det hele sammen i 7-8 min.
    Kræver lige lidt tålmodighed.
    Smør en stor skål med olie og kom den æltede dej ´heri. Dæk med film og den hæve ca. 1 time.
    Varm en ovn til 225 grader.
    En skål opløses bagepulver med vand.
    Dejen kommes ud på et bord og deles i 12. Hver del rulles til en pølse, der flettes og formes som nedenstående. Når alle er formet dryppes de enkelvis i vandet med bagepulver og lægges på en plade med bagepapir.
    Drys med salt eller krydderi og bag dem midt i ovnen i ca. 8-10 min.
    Når de varme kringler kommer ud pensl de med smeltet smør, afkøler 5 min og spises lune.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Mere sulten?

    • mumie pølsehorn - halloween opskrift
      Mumie pølsehorn
    • Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto
      Pestosnegle
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • pizzaboller
      Pizzabrød med pepperoni og ost

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen