"Jeg må gå til bekendelse. Ligeså sundt rugbrød er, ligeså lidt er jeg vild med det. Jo, jeg er vild med nybagt lun rugbrød med masser af lækkert pålæg og topping. Men til madpakken er det bare no-go for mig, så istedet er jeg blevet specialiseret i alternativer. Da den stod på studiedage, er den her salat optimal, da den holder sig god natten over.
Ingredienser
- 100 g pasta
- 150 g bacontern
- 1 bakke champignoner
- 1 dl god balsamicoeddike, men stadig syrlig
- 1 fed revet hvidløg
- 2 tsk tørret basilikum
- 1 spsk HP-sauce
- salt
- Peber
- 1 håndfuld baby spinatblade
- Grønsager efter hvad køkkenet byder på, tomater, agurk, sukkerærter, peberfrugt broccoli osv.
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Rens champignonerne og skær dem i skiver. Balsamico, salt og peber røres sammen og champignonerne kommes i og trækker mens det øvrige laves.
- Kog pastaen mør og afkøl den. Baconen steges sprød på en pande og kommes på fedtsugende papir. Hæld halvdelen af fedtet fra panden. Panden kommes tilbage på blusset og champignonerne kommes på panden med bacon fedtet. Her steges de møre og bløde.
- I den resten af balsamico eddiken fra champignonerne, blandes basilikum, hvidløg, HP-sauce, salt og peber.
- Smag den til.
- Champignonerne afkøler og dryppes let af i en sigte.
- Den lune pasta blandes i balsamicomarinaden, champignoner, grønsager og spinat ligeså.
- Det hele røres sammen og serveres med bacon.
Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
Loui
Hej LaTascha
Tak :) Ja, især her i sommerhalvåret skal der bare noget andet til!
Louise
Loui
Hej Birthe
Skal desværre til bryllup lige den dag, har ellers været meget interesseret :)
Louise
LaTascha
Hvor ser det bare lækkert ud og du har helt ret i, at det er et super alternativ til de der evindelige rugbrødsmadder. Dem kører vi vist allesammen træt i engang imellem:-)
Newyorkerbyheart
Hvor ser det lækkert ud, den opskrift må prøves :-)Var det ikke noget for dig at komme med til vores madbloggertræf i aug.?Mange hilsnerBirthe