Nem sommersalat hvor rygeosten giver et lækkert twist. Jeg serverede den med pandestegt laks og groft brød.
Til frokost vil en røget makrel og ristet rugbrød være fantastisk.
Ingredienser
- 150 g ærter
- 1 spidskål
- 100 g radiser
- ½ bundt purløg
- 175 g rygeost uden kommen
- 1,5 dl surmælksprodukt
- Salt
- Peber
- citron
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Snit spidskålen fint, skær radiserne i skiver og klip purløgene.
- Bland alle grønsagerne sammen.
- Rygeost, surmælkprodukt, salt, peber og citron røres godt sammen og blandes i salaten.
- Inden servering pyntes med purløg.
Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
Skriv en kommentar