Jeg kunne spise fisk hver eneste dag, hvis det ikke var fordi at fisk har en noget anden prisklasse i Smilets by end derhjemme. Så jeg har måtte allliere mig med min egen fiskepusher iform af min far. Så hver gang jeg er en smuttur hjemme er der bestilling til fryseren. At kunne få hele store laksesider, man selv kan dele i portioner, friske rødspætter der lige er flået og renset og små makreller med hoved og hale, det er luksus.
Stjerneskuddet ovenover blev lavet af friske hjembragte rødspætter fra ferien, der smagte lige som en ordenlig rødspætte skal smage.
Der er ikke mange ben i at lave et stjerneskud, det eneste som kan være omdiskuteret er dressingen. Da jeg atlid laver dressing med mine smagsløg som eneste målestok er opskriften herunder blot et skud på hvordan den blev til.
Stjerneskudsdressing
4. pers.
- 2 spsk Hellmann mayo
- 1 dl cremefraiche 18%
- 2 spsk aspargsvand
- 4 spsk rejevand
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk ketchup
- 1 spsk woistershiresauce
- 4.5 dråber tabasco
- Paprika
- salt
- peber
Start med at komme mayoen i en skål og tilsæt dernæst cremefraichen, dermed undgår du at mayoen klumper og ikke kan røres ud. Kom de øvrige ingredienser i og smag dressingen til undervejs.
Lad den trække nogle timer i køleskabet inden servering. Og husk at smage den til inden servering!!
Skriv en kommentar