Endelig er jeg blevet indehaver af en hævekurv. Jeg er forelsket, for sådan en bandit giver de flotteste brød.
Jeg har aldrig været god til at bage brød i forme eller gøre noget dekoration ud af dem. Det enkle og rustikke har altid været mit fortrukne.
Men i takt med min samling af alt muligt køkkengøgl til bloggen, har jeg skiftet retning. Fuldstændig vendt på en tallerken. Ligeså snart jeg kan putte noget i en form, er jeg ånssvagt glad.
Så da jeg legede med Amos nye mel og bagte disse Baguettes, kunne jeg ikke nære mig for at smide halvdelen i den nye kurv. Og hvor blev det et vældig flot brød.
Du kan finde opskriften på brødet HER. Istedet for at lade dejen hæve i skålen, kommer du halvdelen af den i en MEGET melet hævekurv. Dækker den til med viskestykke og film og lader den hæve de 3 timer.
Brødet vendes forsigtigt ud på en bageplade og bages som i opskriften. Bagetiden kan variere, så giv det eventuelt 5 minutter mere.
Brødet køles af min. 20 min inden der skæres i det. Hvis du da kan nænne det !
Skriv en kommentar