• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Salat og tilbehør

    Laksesalat med grov sennepsdressing

    Af Louise | 2 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Nogle gange er er den bedste salat så simpel, at den næsten ikke har en opskrift. Det gælder for den her skønne laksesalat,

    jeg lavede af rester fra mine muffins med laks og rucola og kyllingesalat med karry/basilikumsdressing.

    Jeg laver oftest salater, når jeg skal tømme køleskabet for rester, for det er bare dem som altid bliver bedst! Dem som har fulgt bloggen længe, ved jeg er ret glad for rester og hele tiden og igen, skriver om at tømme køleskabet og bruge basislageret. Jeg har planer om at lave et indlæg nærmere herom, da min passion for rester, ikke hovedsagligt omhandler værdierne for stop-mad-spild, men mere min økonomiske situation som studerende og kærlighed til råvarer.

    Salaten her blev mægtig lækker. Så her kommer den simple version, der kan trylle en mandag aften nem og sund.

    Laksesalat med grov sennepsdressing

    Laksesalat med grov sennepsdressing

    Print Email Pin
    Antal: 1 pers.
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 1 hoved hjertesalat
    • 4 grønne asparges i mundrette stykker
    • 100 g gravad eller røget laks
    • 2 spsk olivenolie + 2 spsk citronsaft + salt/peber
    • ca. 4-5 spsk grov sennepsdressing - Find opskriften HER
    • 1 håndfuld frisk basilikum
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Fordel hjertesalatblade udover en stor tallerken. Pisk olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen og dryp det udover. Aspargesstykker og laks kommes ud over bladene og den grove sennepsdressing fordeles herpå. Drys med frisk basilikum.

    Min kogebog er på hylderne!Klik her og se min kogebog med nemme alt-i-en aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og weekender.

    Mere sulten?

    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • Tabbouleh og krydrede oksekødsspyd
    • Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa - salat opskrift - salat bowl
      Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa
    • Græsk salat - opskrift på middelhavnssalat med agurk, tomater og feta
      Græsk salat

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Monster

      juni 04, 2012 at 3:40 pm

      Du har fuldstændigt ret, det er vanvid bare at smide ud, og restemad er nogen gange bar det lækreste. Det gir os en Go følelse inden, når man får brugt det hele, og man tænker mere kreativt. Ha en dejlig dag!

      Svar
      • Loui

        juni 04, 2012 at 4:15 pm

        Lige præcis :) og især når alt kun fåes i kilo-størrelse !
        Også rigtig god dag til dig :)

        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen