• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Salat og tilbehør

    Frisk majssalsa med krydderstegte butterbeans

    Af Louise | Leave a Comment

    Efter et tip fra en skøn læser, fik jeg hamstret butterbeans på dåse i Netto - for det der kogning, har jeg altså ikke tålmodighed til. Efter den vellykkede succes, med de ristede kikærter, måtte bønnerne også på panden. Bønner suger al krydderi til sig og bliver super lækre, når de har fået lidt skorpe.

    Mit eneste køb på Food festivalen i weekenden, blev faktisk en pose majskobler. Herhjemme har vi en ret stor passion for majskobler, så når sæsonen er her - bliver der gnasket virkelig mange.
    Majskoblerne her var så søde og sprøde, at de sagtens kunne spises uden kogning. Så tjek lige det ikke er nogle tørre banditter, du får købt inden du går igang med salsaen. Man kunne også med fordel koge eller grille majskolber og squash til salsaen - men jeg tog den nemme løsning, råt ;)

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Resterne af aftensmaden blev blandet sammen;  rucola, salsa, bønner og en lille skavt olivenolie. Så var der frokostsalat til næste dag.


    🍴 Opskrift

    Frisk majssalsa med sennepdressning

    Frisk majssalsa med sennepsdressning

    Print opskrift Pin opskrift
    Antal: 2 pers.

    Ingredienser

    • 1 majskolbe, sød
    • ½ squash
    • 1 håndfuld frisk persille
    • 3 spsk olivenolie
    • 1 spsk æbleeddike
    • 1 spsk grov sennep
    • ½ tsk akaciehonning¨
    • Salt
    • Peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Skær majsene af kolben - gøres nemmest ved at stille majsen på højkant, og skær nedad med en skarp kniv.
    • Squashen skæres i små tern. Bland majs, squash og persille sammen.
    • Rør olivenolie, æbleeddike, sennep, honning, salt og peber godt sammen, indtil dressingen er homogen. Smag til!
    • Fordel den ud over fyldet og bland det hele godt.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

    🍴 Opskrift

    Krydderstegte butterbeans med chili

    Print opskrift Pin opskrift
    Antal: 2 pers.

    Ingredienser

    • 400 g butterbeans, 1 dåse
    • 1 fed hvidløg
    • 1 kvist frisk rosmarin
    • 4 spsk olivenolie
    • 1 tsk chiliflager
    • salt
    • Peber
    • 1 tsk citronsaft
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Varm olien på en pande. Halver hvidløget og gnid panden med det. Kom rosmarinkvisten på, sammen med det brugte hvidløg. Svits det lidt, så smagen kommer frem. Kom bønnerne på panden (de skal være helt tørre) og svits dem 2 minutter. Tag hvidløg og rosmarin af panden og steg bønnerne videre til de har fået farve.
    • Krydr med chiliflager, citronsaft, salt og peber.

    Noter

    TIP: De er rigtig gode dagen efter i en salat.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • Tabbouleh og krydrede oksekødsspyd
    • Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa - salat opskrift - salat bowl
      Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa
    • Græsk salat - opskrift på middelhavnssalat med agurk, tomater og feta
      Græsk salat

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen