• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Morgenmad

    TROPE MYSLI - med kokos, mango og ananas

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Sådan her startede jeg min morgen; med tropemysli, yoghurt , friskpresset appelsin/grapejuice og selvfølgelig kaffe. For med det meget kolde, hvide lag, som havde lagt sig udenfor, skulle der listes lidt sommer ind- Det med mit seneste skud på stammen. Nemlig tropemyslien!
    Da jeg lavede den forleden, havde jeg lige snakket med en kammerat, som rende rundt på kridhvide strande, med svajende palmer og det turkisblå vand, skvulpende...... i 3 måneder! Altså det er her, jeg kan blive en smule misundelig, for det er vist ingen hemmelighed min kærlighed hedder sommer.

    Nå, men tilbage til alle os, der så må hygge os med herlig december, levende lys og varme tæpper - som jo faktisk er mægtig rart :)
    Tropemyslien er et skønt afbræk til morgenmaden. Og sammen med de lækre appelsiner, som fåes lige nu, har du den bedste start på dagen.

    Min 1. december er gået med praktiske gøremål, lidt bagning og er nu endt med rødvin og en kylling i ovnen. Så den kan vist kun, kaldes ganske god.

    Håber I alle har haft en skøn 1. december (:


    Trope mysli med kokos, mango, ananas

    Trope mysli med kokos, mango, ananas

    Print Email Pin
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 4 dl 5-grynsblanding eller grovvalsede havregryn
    • 2 dl kokos
    • 3 tsk vaniljesukker
    • ½ dl honning
    • ½ dl neutral olie
    • 2 dl vand
    • 1 nip salt
    • 1 dl tørret mango i passende stykker
    • 1 dl tørret ananas i grove tern
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Bland gryn og kokos sammen med vaniljesukker. Rør vand, salt, olie og honning sammen og hæld det ud over blandingen. Rør det hele godt sammen.
    • Bred den våde mysli ud i en lille bradepande (1 cm tykkelse) og kom bradepanden i ovnen. Bag myslien ved 180 grader i ca. 25-35 minutter indtil den er tør og sprød. Rør jævnligt i den under hele bagningen!!

    Min kogebog er på hylderne!Klik her og se min kogebog med nemme alt-i-en aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og weekender.

    Mere sulten?

    • Ciabattaboller
    • Æggemuffins med skinke, kartofler og spinat
      Æggemuffins med skinke, kartofler og spinat
    • Amerikanske pandekager - tykke og luftige brunch pandekager
      Amerikanske pandekager - tykke og luftige brunch pandekager
    • brunch og morgenmad - opskrift med æg og bacon
      Brunchbrød med æg og bacon

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen