• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Frokost

    Æggemuffins med skinke, kartofler og spinat

    Af Louise | 2 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat. Perfekte til både brunch og på madpakken. Find opskrift og video på de gode æggemuffins her.

    Sus til opskrift Print opskrift
    Æggemuffins med skinke, kartofler og spinat
    Jump to:
    • Guide til æggemufffins
    • Ideer til fyld i æggemuffins
    • Flere opskrifter til brunch
    • Æggemuffins med skinke, kartofler og spinat
    • Madfotografering og foodstyling

    Ja, det er lidt lyv.

    Måske har du luret det?

    Niks.

    Det er ikke bare æggemuffins med skinke.

    Eller det er det.

    Men bare ikke allesammen.

    BONUS: Gratis madpakke-bog med mine 10 bedste madpakkeopskrifter og 4 ekstra til lækkersulten! Klik her og få e-kogebogen nu

    For der blev spædet til med gravad laks i 4 af de her æggemuffins. Både fordi det er min absolutte favorit-udgave .. meeen mest fordi, at der ikke lige var nok skinke.

    Det var en snyde-pakke.

    Du ved, en af dem, der ser ud af en del i køledisken, du ikke lige får dobbelttjekket mængden bagpå og ja, ender op med 3 gange så meget plast, som skinke når du først få pakket ud..

    Anyway.

    Lad os holde humøret.

    Nemme og lækre små æggemuffins fyldt med laks, kartofler og spinat. Perfekte til både brunch og på madpakken. 

    For om du bruger skinke, laks ..uh, eller bacon, så får du geniale æggemuffins. Og lige på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack til madpakken.

    Jeg siger dig, du bliver vild med de her æggemuffins.

    Så hav det skarpe øje med ude i køledisken.

    Tjek op på skinkemængden.

    Bag løs.

    Både af dem eller en af de mange varianter, som du finder herunder.

    Nemme og lækre små æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat. Perfekte til både brunch og på madpakken. 

    Guide til æggemufffins

    Måske har du allerede scrollet ned og kastet et skævt øje på opskriften. Den er nem, ikke? Næsten bare en omelet i en muffinform. Eller mini frittatas. Men lad os alligevel lige suse over et par spørgsmål til opskriften på æggemuffins .. omelet muffins, mini frittatas:

    Kan de bages uden en metal muffinsplade?

    Ja, det kan de godt, men sørg for du bruger muffinsforme, som er faste i det.

    Kan æggemuffins fryses?

    Det helt store spørgsmål; er de fryseegnet? For jep, det vil jo være nemt lige at have sådan en omgang muffins liggende i fryseren. Det blev testet. Og ja, det kan de, men de vil blive lidt mere bløde i konsistensen efter en tur i fryseren.

    Kan jeg bruge mælk i stedet for cremefraiche?

    Ja, men dine muffins vil ikke have helt samme fasthed og smag. Bruger du mælk, så vil jeg tilsætte endnu et æg i opskriften.

    Kan cremefraiche udskiftes med andet produkt?

    Jeps, er du på den lidt lettere udgave, så brug mælk. Eller vil du have dem mere cremede og har du lidt flødeost på lager i køleskabet, så er de også gode med det. Særligt også med en flødeost med smag.

    Kan de laves uden mælkeprodukt?

    Ja, det kan de også, men du får muffins, som er lidt mere kompakte. Er du på den rene ægge-muffins, så brug 3 æg mere i opskriften.

    Kan jeg bruge frossen spinat?

    Yes. Bare pres det godt fri for væde, når du har optøet det og bland det gerne i æggemassen, hvis du bruger hakket spinat.

    Kan kartoflerne udelades?

    Selvfølgelig. Men de giver noget lækkert bid og mæthed til de bløde muffins med æg.

    Hvordan opbevarer jeg æggemuffins?

    I en lufttæt beholder eller frysepose i køleskabet. Der holder de sig gode i 3 dage, hvis du da ikke har nappet dem allesammen inden da.

    Ideer til fyld i æggemuffins

    Sådan en omgang æggemuffins kan varieres i det uendelige:

    • Bacon + ost (din favorit)
    • Skinke + tomater
    • Broccoli (kogt og afkølet) + bacon
    • Laks + spinat
    • Spinat + parmesanost
    • Kylling + peberfrugt
    • Kylling + asparges

    Tip: For at sikre dine muffins ikke bliver for sjaskede, så kan det være en god ide at blanchere dine grøntsager inden eller svitse dem på panden, så de smider noget af væsken.

    BONUS: Gratis madpakke-bog med mine 10 bedste madpakkeopskrifter og 4 ekstra til lækkersulten! Klik her og få e-kogebogen nu

    Flere opskrifter til brunch

    • Brunchbrød med æg og bacon 
    • Amerikanske pandekager
    • Peanutbutter Granola 
    • Chiagrød med græsk yoghurt og hindbær
    Æggemuffins med skinke, kartofler og spinat

    Æggemuffins med skinke, kartofler og spinat

    Æggemuffins med skinke, kartofler og spinat
    Lækre og nemme æggemuffins, som er geniale til brunch eller på madpakken - og så kan du variere fyldet i det uendelige.
    Print Email Pin
    Forb. tid5 minutter minutter
    Tilb. tid25 minutter minutter
    Antal: 12 stk
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    DET SKAL DU BRUGE

    • 1 muffinplade (12 stk)

    Ingredienser

    • 250 g kogte, afkølede kartofler
    • 150 g skinke, her parmaskinke
    • 25 g frisk babyspinat
    • 6 æg
    • 150 g cremefraiche 9%
    • 50 g revet mozzarella
    • Salt/peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Skær kartoflerne i grove tern.
    • Klip eller skær skinken i strimler/mindre stykker.
    • Fordel kartoffeltern, skinke, spinat og revet ost i en muffinsplade (12 stk) foret med papirmuffinsforme eller smurt/sprayet grundigt med smør.
    • Kom æg, cremefraiche, salt og peber i en skål.
    • Pisk det godt sammen med et piskeris.
    • Hæld æggemassen over fyldet i muffinsformene. Bank pladen let mod bordet, så æggemassen bliver helt fordel.
    • Kom pladen midt i ovnen og bag ved 180 grader (alm. ovn) i 25 minutter til de er faste og gyldne.
    • Vip æggemuffins ud af muffinpladen og afkøl dem på en bagerist. Her vil de falde sammen og det er helt, som det skal være.

    VIDEO

    https://louiogbearnaisen.dk/wp-content/uploads/2022/03/FinalVideo_1650801567.533595.mp4

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
    Nemme og lækre små æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat. Perfekte til både brunch og på madpakken. 

    Madfotografering og foodstyling

    Alle billederne er fotograferet med Canon EOS 5D Mark IV, på Manfrotto-tripod, fotograferet i raw og efterbehandlet i Adobe Lightroom.

    Se mere: Video: 4 genveje til bedre madbilleder

    BILLEDE 1: Æggemuffins i muffinplade

    • Objektiv: Canon 50 mm f/1.8 | ISO: 125 | Lukketid: 1/60 sec. | Blænde: f/4.0
    • Lys: Naturligt fra venstre i vestvendt vindue kl. 14.00.  Motiv ca. 0,5 meter fra vindue.

    Mere sulten?

    • Galette med squash og parmesan
    • mumie pølsehorn - halloween opskrift
      Mumie pølsehorn
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Christoffer

      februar 04, 2024 at 5:30 pm

      Tak for en SUPER lækker opskrift...
      jeg vil fylde køleskabet op med dem i vinterferien.

      har et enkelt spørgsmål:
      Kan man istedet for hele æg nøjes med æggehvider?
      (for at gøre dem lidt mere kalorielette)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        februar 07, 2024 at 12:43 pm

        Hej Christoffer

        Fedt, du kan bruge opskriften :) Hmm, jeg har ikke testet det, men det burde du faktisk godt kunne - dog vil det gå lidt ud over smag og konsistens. Alternativt kan du bruge halv/halv. Lad mig høre, hvis du tester dem med æggehvider :)

        Mange hilsner
        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen