En nem og meget mættende salat til madpakken, som sagtens kan laves i stor mængde og klare aftensmaden også. Jeg spiste min ene omgang med en dåse tun på og den anden bliver spist i aften. Sammen med kylling paneret i quionaflakes - et eksperiment (:
Jeg burde egentligt kaste mig over en omgang comfort-food. Min morgen startede nemlig ellers godt ud, med voldsomt snevejr, en bil, der var begravet og ja, fanget af en snedrive bagved! Så er det jo bare super, at man har gemt sin sneskovl i skurret, hvor hængelåsen er frosset fast. Tsk tsk.
Naa, men mens jeg stod i mit utrolige praktiske tøj, der bestemt ikke indbefattede flyverdragt og snesko, forbarmede viceværten sig over mig og gav mig en skovl...så jeg selv kunne grave - dejligt med gentlemen (;
Jeg kom dog afsted 20 kilo sne senere og min dag er blevet brugt på fremlæggelser, som endnu ikke er slut endnu. Så nu står den på kaffe og et par timer, inden jeg kan traske ud i sneen og vende snuden hjemad (:
Ja, det var den comfort-food jeg kom fra... (;
Ingredienser
- 1 dåse butterbeans
- 1 broccoli
- 1 hakket forårsløg
- 1 dl små, blå vindruer
- 6-8 cocktailtomater
- 6 spsk olivenolie
- 4 spsk æblecidereddike
- 1 tsk brun farin
- Salt/peber
Sådan gør du
- Dræn bønnerne fra lagen, skyl dem i koldt vand og lad dem afdryppe
- Del broccolien i små buketter og damp den i letsaltet vand. Lad den afkøle lidt.
- Bland olie, eddike, farin, salt og peber sammen til den dressing.
- Bland broccoli, butterbeans, tomater, vindruer, forårsløg sammen til en salat.
- Hæld dressingen over og vend den i salaten.
- Server med stykker af grillet kylling, tun eller små mozzarellakugler til en frokost.
Skriv en kommentar