Når det her indlæg er udkommet på bloggen har jeg rundet de 24 år, drukket de første 5 kopper kaffe, læst pensum til ukendelighed, hentet 1. del af min eksamen og er højst sandsynligt, ved at gå godt og grundigt i selvsving.
De næste 28 timer står nemlig på 24 timers forberedelse og ellers 4 timers skriftlig eksamen i 3 fag... og nåhr ja, min fødselsdag, som i år er udsat til weekenden.
Så det er ikke så meget andet at sige end; Vi ses på den anden side! Og kryds lige både fingre og tæer for mig - det får jeg brug for :)
Noget jeg aldrig troede jeg skulle sige! For jeg er normalt ret glad for eksamener, især mundtlige, og jeg går gladelig til dem, med en selvtillid, som altid er overdreven irriterende. Men statistik har fået skovlen under mig og jeg må indrømme, at frygt er en underdrivelse.
Men nu er det nu og mon ikke jeg overlever (; Med en fødselsdagsweekend i udsigt og bunkevis af god mad, så bliver jeg jo nødt til det (:
...men hep lige lidt, alligevel (;
Retten her har jeg levet af de sidste par dage. Den er god både varm og kold og smager pragtfuldt. At den derudover er spækket med sunde sager og er mægtig mættende er bare en bonus (:
[yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]
Mangler du lidt tilbehør, så server et stykke kylling, en god bøf eller et stykke stegt fisk til. Du kan også kaste dig over mine lækre grove naanbrød og servere dem til, sammen med en yoghurtdressing. Der er simpelthen frit valg på alle hylder - rart, ikke (;
Ingredienser
- 1 løg i grove tern
- 1 rød peber i grove tern
- ½ squash i grove tern
- 1 aubergine i grove tern
- Ca. 5 spsk olivenolie
- 1 tsk chiliflager
- 3 tsk stødt koriander
- salt/peber
- 1 håndfuld cocktailtomater skåret i kvarte
- 2 dl kerner, spelt, byg, rug, hvede ovs. Bulgur,quiona og couscous kan også bruges.
- 1 hønse-bouillon-terning
- 2 håndfuld babyspinat
- 4 spsk olivenolie
- Friskkværnet peber
- 3 spsk citronsaft
Sådan gør du
- Kom alle grøntsagerne undtagen tomaterne i et fad.
- Tilsæt olivenolie, chiliflager, koriander, salt og peber. Vend det hele sammen.
- Bag grøntsagerne ved 200 grader i 30 minutter. Rør indimellem.
- Kom tomaterne i og bag yderligere 10-15 minutter.
- Imens koges kernerne efter anvisning på pakken. Tilsæt hønsebouillon til vandet.
- Tag grøntsagerne ud af ovnen og kom den frisk spinat ned og vend det rundt, så det klasker lidt sammen.
- Bland de kogte kerner i grøntsagerne og vendt rundt, sammen med olie, citronsaft, salt og peber. Smag det til.
- Server salaten lun eller spis den kold. Den er god på madpakken!
Camilla
Stort tillykke med fødselsdagen :)
Held og lykke med eksamen :)
Loui
Tusinde tak, Camilla :D
Marie Lundholm
Al slags lykke til dig - tillykke og held og lykke :-) opskriften ser lækker og indbydende ud - som altid :-)
Loui
Tusinde tak :D
Susann Romy
Det ser bare super indbydende ud. Bagte grøntsager og spelt er også bare rigtig dejlige sammen. Vi skal have spelt og porre i aften, hvilket jeg glæder mig sindsygt meget til. Dertil laks, så bliver maven glad :-)
Held og lykke med eksamen!
Loui
Mums, det lyder som en lækker aftensmad :) Den kunne jeg godt sætte tænderne i ;)
Tusinde tak :)