• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Brød og boller

    ChokoladeCrunch boller

    Af Louise | 10 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Jeg er en sucker for gode tilbud, ligesom alle andre og især Netto er et farligt sted! Hvilket gør det lidt svært at styre sin last, når det er mit stam-supermarkederne i området.

    Well, for noget tid siden faldt jeg over 1 kg Crüsli til spotpris og selvfølgelig røg den i kurven.  For selvom det er drønhamrende fyldt med alverdens forbudte ting, så smager det altså mægtig godt på en portion yoghurt indimellem. Og ja, det er chokolade-varianten vi taler om - den helt syndige (;

    Men et kilo, det er lige i overkanten! Så maj-projektet forsætter ufortrødent og hvad bedre end med Crüsli-crunch-chokolade-boller? Jep, det var nemlig, hvor lidt af toppingen endte.

    Er du til mysli-boller vil du helt sikkert elske disse her. De er nemlig en luskus-udgave uden lige! Spis dem lune, som de er, eller med lidt koldt smør - det er guf (:

    Mit næste projekt med Crüli-crunchen er  cookies, hvor jeg er overbevist om den vil gøre sig godt.

    Inden jeg skal sætte tænderne i en chokoladecrunch-bolle til eftermiddagskaffen, skal jeg lige have overstået et par timer på skolebænken. Men så står den også på kaffe og arbejde, for jeg har en hel del løse ender, der skal bindes knude på..

    Og lige et par gode indlæg, som skal skrives om bl.a. Irish coffee kaffebønner, rugbrød og når ja, et debatindlæg om LCHF. Som ja, nok ikke bliver særlig pænt - så er I advaret (;

    ChokoladeCrunch boller

    ChokoladeCrunch boller
    Print Email Pin
    Tilb. tid15 minutter minutter
    Samlet tid15 minutter minutter
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 50 g gær
    • 3 dl lunken vand
    • 1 spsk flydende honning
    • 1 tsk salt
    • 25 g smeltet smør
    • 100 g hvid hvede
    • 100 g Crüsli dark chocolate
    • 7-8 dl hvedemel
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Opløs gæren i vandet.
    • Tilsæt honning, salt, smeltet smør, groft mel og chokolade crunch og rør det sammen.
    • Kom hvedemelet i lidt efter lidt, mens dejen æltes til den er smidig og glat.
    • Dæk dejen til og lad den hæve 30 minutter.
    • Del dejen i ca. 16-20 stykker og form dem til boller.
    • Kom bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve 45 minutter.
    • Pensl bollerne med sammenpisket æg.
    • Bag bollerne ved 200 grader i ca. 15 minutter.
    • Tag dem ud og afkøl på en bagerist.
    • Spis dem lune.

    Noter

    Crüsli dark chokolade kan udskiftes med anden mysli.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

     

    Mere sulten?

    • mumie pølsehorn - halloween opskrift
      Mumie pølsehorn
    • Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto
      Pestosnegle
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • pizzaboller
      Pizzabrød med pepperoni og ost

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Gitte

      maj 27, 2013 at 6:54 am

      Okay, de skal prøves igen - gir' ikke så let op :-)

      Svar
      • Loui

        maj 28, 2013 at 7:43 pm

        Haha, nope :)

    2. Gitte

      maj 26, 2013 at 8:07 am

      Hej Loui..
      Jeg har prøvet at bage disse boller. De smagte super lækkert, men mine blev slet ikke så indbydende i udseende. Mine blev bare helt mørke som chokoladeboller, og der var ingen klumper af müsli i. Hvordan gør du, kommer du müsli'en i til sidst eller hvordan? Blander du dejen i hånden eller bruger du røremaskine?
      Hilsen Gitte.

      Svar
      • Loui

        maj 26, 2013 at 5:26 pm

        Hej Gitte

        Øv, men godt de smagte :)
        Jeg blandede forsigtigt dejen i hånden for ikke, at knuse myslistykkerne. Men derudover gjorde jeg ikke noget specielt.

    3. Kristine

      maj 14, 2013 at 12:01 pm

      Woooooooow de ser skønne ud. Og så ser de tilmed rigtig lækre og svampede ud - just the way I like it! Jeg misunder dig ret meget for din kommende eftermiddagssnack, som du har i vente.

      Svar
      • Loui

        maj 15, 2013 at 7:31 pm

        Yaaah, de er bare super lækre og den perfekte treat på en tirsdag - med regnvejr. uhhmmmm, skal tænke på dig når jeg sætter tænderne i banditten ;)

    4. Ulrika - den glade kagekone

      maj 14, 2013 at 8:46 am

      Mangler lige sådan en lækker chokoladebolle til min morgenkaffe! :-) Det er godt at synde lidt en gang imellem!
      Mvh Ulrika

      Svar
      • Loui

        maj 15, 2013 at 7:32 pm

        Det er det nemlig :D Og den kan helt sikkert bruge både morgen, eftermiddag og aften ;)

    5. A + K =

      maj 14, 2013 at 8:22 am

      Lyder lækkert med crunchboller, det er jo nærmest en dessert i sig selv lidt ala gængse chokoladeboller :D

      - Anne

      Svar
      • Loui

        maj 15, 2013 at 7:33 pm

        Jeps - men når man propper lidt groft mel i, kan der altid snige sig god samvittighed ind og så er det pludselig ikke helt så meget dessert ;)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen