• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Morgenmad

    Hindbær/solbær-kompot

    Af Louise | Leave a Comment

    IMG_8055_zpsd08e0ba6

    Lige en hurtig opskrift på min morgenmad de seneste mange morgener. Nemlig nødde-granolaen fra i går med græsk yoghurt og en bær-kompot. Og hvilket måltid!!
    Den fede yoghurt med den syrlige kompot og den søde, knasende granola - godt skyllet ned med bitter kaffe. Så får man da vist ikke en meget bedre start. Og hey, så er den altså også en yndig fryd for øjet (:

    Kompot? Det lyder tidskrævende!
    Nope, det er skam hurtigere end at skære frugt til yoghurten. Op i en gryde, 10 minutter efter er der kompot. Ind i køleskabet og der er kompot til de næste par dage. Nemmere bliver det ikke.

    Og nej, jeg er slet ikke overmenneskelig  - i dag har jeg nemlig fået en meget inspirende skål havregryn med ja, mælk. Ingen dikkedarer der.

    Til gengæld bliver dag så lidt sjovere kulinarisk. Hvis man kan kalde det, det?
    Vi er nemlig ovre teorien i ølbrygning og en hel del ølsmagninger (puuh, de er lidt farlige i morgentimerne... )
    Så nu starter vi op på det praktiske - øller (; De næste 6 timer står den næsten fri leg ud i ølbrygningens kunst og det er altså noget, som dur på et skoleskema.

    "Vi skåler for vore venner og dem, som vi kender - og dem, som vi ikke kender, dem skåler vi for. Skååååål.."

    🍴 Opskrift

    Hindbær/solbær-kompot

    Print opskrift Pin opskrift

    Ingredienser

    • 300 g bær, solbær, jordbær, hindbær, stikkelsbær, blåbær osv.
    • 2-3 spsk sukker, evt. mere hvis du ikke kan lide den syrlig
    • ½ vaniljestang + korn
    • 2 spsk citronsaft
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Bland alle ingredienserne i en gryde.
    • Kog det langsomt op. Det skal ikke boble-koge.
    • Skum urenhederne af og smag til.
    • Når kompotten har den rette konsistens tages den af varmen og kommes i en beholder.
    • Lad den køle lidt af og kom den i køleskabet.
    • Opbevares i køleskabet - ca. 2-3 dage.

    Noter

    Bærrerne skal ikke udkoge i en kompot. De skal bare lige koges op.
    Bruger du 100 g sukker eller mere + atamon kan du med fordel hælde den på patensglas og gemme den længere tid i køleskabet.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Ciabattaboller
    • Æggemuffins med skinke, kartofler og spinat
      Æggemuffins med skinke, kartofler og spinat
    • Amerikanske pandekager - tykke og luftige brunch pandekager
      Amerikanske pandekager - tykke og luftige brunch pandekager
    • brunch og morgenmad - opskrift med æg og bacon
      Brunchbrød med æg og bacon (+video)

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen