• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Morgenmad

    Honningristet nødde-granola

    Af Louise | 3 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Jeg har fået samlet mig frø og kerner i massevis. Nødder bliver altid spist herhjemme, men det kniber lidt med kerner og frø, som ofte ender i bagværk. Men de rækker altså også ret langt på literen!

    Når jeg lavet mysli og granola er det altid med korn og flakes indblandet, men nogle gange er det også lækkert med en lidt anden udgave til et mellemmåltid. Så alle afskygninger af frø, kerner og nødder blev blandet sammen og røg i ovnen på eftervarmen.
    Siden har jeg nydt den både til morgenmad og mellemmåltid + en dessert. Jojo, den kan bruges til lidt af hvert og glasset er skam også tomt nu.

    Granolaen er meget energirig på det høje fedtindhold i nøder og kerner. Det er dog den gode slags fedt, så drys den på lidt skyr og nyd noget godt knas (:

    I aften står den på pizzaaften med mit nye linje-hold - ja, sådan nogle studier er altid glade ved "ryste-sammen"-ting. At det så er 4 uger siden vi startede er undeordnet...
    Menuen byder som sagt på pizza, hvor man selv skal medbringe fyld der siger noget om en selv (!!) og drikkevarer - og så deles der ellers bare ud af herlighederne.

    Men inden vi når der til, skal jeg lige udtænke hvilket fyld jeg er ? En fuldfed deep-pan ? Eller en sprød italiener?
    Måske en eksotisk hawaii eller en mandig meatlover ?

    Den er ikke nem!

    Hvilket fyld er du ? (:

     

    Honningristet nødde-granola

    Honningristet nødde-granola

    Honningristet nødde-granola
    Print Email Pin
    Forb. tid5 minutter minutter
    Tilb. tid1 time time 30 minutter minutter
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 2 dl blandede frø og kerner, hørfrø, sesamfrø, solsikkefrø, græskarfrø
    • 1 dl kokosflager
    • 2 dl blandede nødder, mandler, hasselnødder, valnødder, pecannødder osv.
    • 2 tsk vaniljesukker
    • 1 nip salt
    • 0,5 dl flydende honning
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Hak nødderne groft.
    • Bland alle ingredienserne sammen i en lille bradepande eller et fad.
    • Kom det i ovnen ved 100 grader i ca. 1,5 time. Eller lad det stå på eftervarmen når ovnen har været brugt.
    • Rør jævnligt i granolaen under bagning.
    • Når granolaen er blevet gylden og sprød tages den ud.
    • Afkøl den helt inden den kommes på et lufttæt glas.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Ciabattaboller
    • Æggemuffins med skinke, kartofler og spinat
      Æggemuffins med skinke, kartofler og spinat
    • Amerikanske pandekager - tykke og luftige brunch pandekager
      Amerikanske pandekager - tykke og luftige brunch pandekager
    • brunch og morgenmad - opskrift med æg og bacon
      Brunchbrød med æg og bacon

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Susann Romy

      maj 07, 2013 at 7:46 pm

      Jeg elsker at følge med i dit lille oprydningsprojekt. Jeg har også en del meltyper og frø og kerner i skabet. Det kan være, at jeg skal hoppe med på forårsrengøringsvognen!
      Pizzafyld, tænke tænke, den er svær! Jeg tror måske jeg er en hvid pizza med chorizo, dejlig cremet, men super krydret. Hvis det giver mening?

      Svar
    2. Kristine

      maj 06, 2013 at 4:47 pm

      Orrrrk. CRAVINGS!!! Min sidste portion coffee granola blev hældt indenbords i morges, så nu mangler denne her svend altså VOLDSOMT i mit skab, og i morgen på min yoghurt. DOOOH!

      Svar
      • Loui

        maj 06, 2013 at 5:05 pm

        Jeg sender fluks en pakke afsted !!!

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen