• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Salat og tilbehør

    Aspargessalat med edamamebønner, radiser og tomater

    Af Louise | 7 Comments

    Aspargessalat med edamamebønner, radiser og tomater
    Sommeren er kommet og det betyder salater i alle afskygninger - masser af salater og sprøde grøntsager. Men mens de spæde skud lader vente på sig, må man snuppe noget af det, som allerede har vist sig. I andre lande (;

    Ej, aspargsen er her endnu og lige om lidt kan du finde radiser, og tomater og... Ork, jeg glæder mig. Det må altså være det allerbedste ved den danske sommer - de lækre grøntsager. Den her salat er fantastisk nu, men endnu bedre om en månedes tid. 

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Jeg er fuldstændig vild med edamamebønner i alle afskygninger og jo, de kan sagtens bruges uden for sushi (: De er nemlig super lækre i salater.
    Edamamebønner? Ja, det er de der grønne bønner, som ofte findes i bælge, men også på frost. De kaldes også hestebønner. Og de er mægtige rare (:

     Salaten er nem og mætter godt med de mange proteiner i bønner, samt fedt fra olie og feta. Der blev dog plads til en lille lækkerbisken senere på aften.
    Jeg har nemlig et par bægere Ben&Jerry's liggende i fryseren til anmeldelse, så jeg måtte jo igennem det hårde arbejde (;

    🍴 Opskrift

    Aspargessalat med edamamebønner, radiser og tomater

    Print opskrift Pin opskrift
    Forb. tid10 minutter minutter
    Samlet tid10 minutter minutter

    Ingredienser

    • 6-8 grønne asparges
    • 6-8 blommetomater
    • 1 dl edamamebønner, frosne
    • 2-3 radiser
    • 1 håndfuld frisk persille, finthakket
    • 3 spsk citronsaft
    • 3 spsk olivenolie
    • salt/peber
    • God fetaost
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Knæk bunden af aspargsene og skær dem i mundrette stykker.
    • Del tomater i halve, tø de frosne bønner op og skær radiserne i tynde skiver.
    • Fordel alle grøntsagerne på en tallerken eller et fad. Drys med persille og bland det hele sammen.
    • Rør citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen til en dressing. Smag til.
    • Dryp dressingen ud over og bræk fetaen i grove stykker.
    • Server straks.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • Tabbouleh og krydrede oksekødsspyd
    • Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa - salat opskrift - salat bowl
      Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa
    • Græsk salat - opskrift på middelhavnssalat med agurk, tomater og feta
      Græsk salat

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Charlotte

      august 15, 2019 at 5:32 pm

      Salaten ser lækker ud og virker passende til den laks jeg skal servere i morgen :)
      Er aspargeserne rå?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 16, 2019 at 1:40 pm

        Hej Charlotte

        Den vil være super lækker til laks :)
        Jep, det er de. Men de er også ret gode, hvis de lige får et opkog på 1 minut og så over i isvand.

        Mange hilsner
        Louise

    2. Karen

      august 15, 2016 at 11:51 am

      Lækker opskrift, men du skriver at edamamebønner er det samme som hestebønner - det er det altså ikke :-) Hestebønner har samme farve men ser anderledes ud og smager også anderledes.

      Svar
    3. Tina Jacobsen

      august 19, 2015 at 8:32 am

      Hvor mange personer er der til?

      Svar
    4. lovisen

      marts 08, 2015 at 1:27 pm

      Håber lige du ser min kommentar, selvom indlægget er lidt gammelt.
      Jeg er i tvivl om de frosne bælgede bønner fra feks Netto skal koges inden brug. Hvad Gør du?
      Denne salat ser så lækker ud :-)

      Svar
    5. Lone

      juni 05, 2013 at 11:41 pm

      Hej Loui
      Det ser rigtig lækkert ud. Hvor kæber du bønnerne? Jeg har hørt, at de kan købes isom frostvare i Netto, men jeg har ikke været heldig at finde dem.

      Hilsen Lone

      Svar
      • Loui

        juni 06, 2013 at 9:10 am

        Hej Lone

        Tak :) Jeg køber faktisk bønnerne på frost i Netto :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen