I dag var planen strandtur, men de luskede, sorte skyer tyder vist mere på dyner. Og hvad bedre end, at udnytte det fuldt ud med film, popcorn og chokolade? Selvfølgelig ultimative tøsefilm - det er et must (:
Er dit grill-party også ved at regne væk? Eller er drinks, sjov og ballade sat på hold af eksamenslæsning? Forleden smed jeg jo en opskrift ud på de ultimative snacks til festen; chokoladesaltstænger med popcorn.
Men indtil solen dukker op eller du får livet tilbage og ferie, så er alternativet her. Brownie med popcorn - selvfølgelig spækket med chokolade. Jeg er ret sikker på den kan kurere selv den strengeste selvmedlidenhed (;
Klæg, tung og med et salt touch. Og sådan en basse duer allerbedst i selskab med dyne, regnvejr og film. Du ved sådan en aften, helt alene, hvor man kan have brownie klæbet til alle tænder, bestemme over remoten og have hele dynen for sig selv. Helt uden at skulle tage stilling til andre mennesker.
Jeg er fan af sådanne dage. Og så kan man jo altid bestille solen til lørdagen, smutte på stranden med skønne mennesker, slappe lidt mere af og måske få læst et kapitel eller 2.. Bare lige for samvittighedens skyld, ikke?
Men det er desværre ikke det min lørdag står på, jeg har nemlig helt andre planer. Dog vil jeg først nyde fredagen og få smækket mit opskriftarkiv med fotos helt færdigt.
Kaffen er på kanden. Katten ligger på skrivebordet. Så er der vist styr på alle (:
Ingredienser
- 125 g smør
- 125 g mørk chokolade, 56%
- 2 æg
- 130 g sukker
- 100 g hvedemel
- 3 spsk god kakao
- ½ tsk bagepulver
- 4 dl popcorn
Sådan gør du
- Smelt smør og chokolade ved svag varme.
- Pisk æg og sukker sammen til en jævn masse. Det skal ikke piskes for luftigt.
- Bland det smeltede smør/chokolade i.
- I anden skål blandes hvedemel, bagepulver og kakao.
- Sigt melblandingen i dejen og vend det sammen.
- Tilsæt popcorn og vend dem i.
- Hæld dejen ud i en smurt, lille bradepande.
- Bag brownien ved 170 grader i ca. 25-30 minutter.
- Tjek med en tændstik, der skal hænge dej ved. Brownien må IKKE blive gennembagt.
- Tag brownien ud og lad den afkøle. Kom den gerne i køleskabet, så den kan sætte sig inden servering.
- Opbevares i luftæt boks i køleskabet.
Fie
Lækker opskrift, som jeg glæder mig til at prøve..
Hvor stor er en lille bradepande, som du benytter til denne opskrift?
Louiogbearnaisen
Hej Fie,
Tak for dit spørgsmål til opskriften.
Bradepanden der er brugt i denne opskrift måler 20x20 cm :-)
Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.
Hav en dejlig dag og god weekend!
Anne
Hvor ser de gode ud! Chokolade og popcorn fungerer virkelig godt sammen :)
Kristine
JAAA TAAAK FRØKEN! Både til brownie, OG popcorn, OG film, OG weekend, OG dig :)
Frk. Smed/ Sine
Hold a op nogle flotte billeder du har fået taget. Er vild med det rå look.
Kombinationen af brownie og popcorn lyder ret spændende. Den må prøves af på et tidspunkt.
God weekend, når du kommer dertil.