• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies

    Hvid brownie med påskeæg

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Nem og lækker brownie med hvid chokolade og små påskeæg, som er perfekt til påske. Find den nemme opskrift på hurtig kage til påske på 20 minutter her.

    Sus til opskrift Print opskrift
    Hvid brownie med påskeæg - opskrift påske

    Du har fuld fart på tarteletterne. Tunmoussen. Og den helt heftige hvidløgsduft i nabolaget med lammekøllen, som simrer i ovnen på fuld drøn.

    Det er styr på påskesagen.

    Det er bare lige at nappe den gule påskekage hos bageren og så er den påskefrokost klaret.

    Lige indtil.

    Der er u-d-s-o-l-g-t.

    BONUS: Få min gratis, ultimative guide til bagning af kage, så du får det bedste resultat hver gang! Klik her og få guiden nu

    Napoleonshatte?

    Dagmartærte?

    Arrh. 

    Grib 2 plader hvid chokolade. Den bunke påskeæg, som du har gemt i skabet til dig selv senere.

    (Jojo, det er lidt irriterende.)

    Smelt, bland, bag.

    Og på 20 minutter har du hvid brownie med påskeæg

    Hvid brownie med påskeæg - opskrift påske

    Det bliver næsten ikke nemmere. Og så er det endnu mere blær. Oven i tarteletter, tunmousse og lammekølle.

    Så er det bare at håbe.

    Værtindegaven har den der æske påskeæg.

    For de her brownies med påskeæg - well. jeg ville ikke satse på, der er rester til sofaen senere ;-) 

    Flere kager til påske?

    Nap dem her:

    • Cheesecake med citron
    • Citron marengs roulade
    • Rabarberkage med marcipan og mandelmel
    Hvid brownie med påskeæg - opskrift påske

    Hvid brownie med påskeæg

    Hvid brownie med påskeæg
    Nem og lækker brownie med hvid chokolade og top af påskeæg
    Print Email Pin
    Forb. tid5 minutter minutter
    Tilb. tid18 minutter minutter
    Antal: 9 stk
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    DET SKAL DU BRUGE

    • 1 bageform (20x20 cm)

    Ingredienser

    • 75 g smør
    • 150 g hvid chokolade, groft hakket
    • 100 g sukker
    • 1 tsk vaniljesukker
    • 2 æg
    • 125 g hvedemel
    • ¼ tsk salt
    • Chokolade og/eller marcipanæg
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Kom smør og hakket chokolade i en lille gryde og smelt det ved svag varme. (Smeltes det for hurtigt, vil den hvide chokolade gryne).
    • Kom den smeltede smør/chokolade i en stor skål og tilsæt sukker og vaniljesukker. Pisk det godt sammen med et piskeris.
    • Tilsæt æggene et af gangen og piske godt mellem hvert æg.
    • Tilsæt hvedemel og salt og vend det i dejen.
    • Fordel dejen i en bageform (20x20 cm) beklædt med bagepapir. Bag brownien 7-8 minutter ved 180 grader (alm. ovn).
    • Tag brownien ud og fordel påskeæggene på toppen af brownien - tryk dem let ned. Sæt brownien tilbage i ovnen og bag videre i 10 minutter til den begynder at blive gylden og fast, men stadig er en smule fugtig i midten.
    • Tag brownien ud og lad den afkøle i bageformen på en bagerist. Tag den herefter ud af formen og del brownien i 9 stykker - spis løs.

    Noter

    Kan fryses. 
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Mandelkage
      Mandelkage med lemon curd
    • Citron brownies
    • Spiselige grankogler med Coco pops
    • Halloweenkage-med-spindelvaev-nem-kage-til-halloween
      Halloweenkage med spindelvæv

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen