De lækreste citron brownies med kun 5 ingredienser, som er både søde, syrlige og nemme at bage. Find den hurtig opskrift på brownies med citron her. Med pas på, de er farlig vanedannende!
Glem mørdejen.
Altså fra de her citronsnitter.
For jojo, selvom den bund giver lige det ekstra bid, så kan de helt enkle citron brownies også noget.
Og det er der vi er i dag - på de helt nemme citron brownies med få ingredienser.
Den er god nok; 5 ingredienser og så kan du sætte tænderne i en (eller 3) af de lemonies, hvis vi lige skal give dem et fancy navn.
BONUS: Få mine gratis, professionelle skabeloner til din madplan! Klik her og få skabelonerne nu
Så, har du indkøbslisten klar?
Skriv citroner, smør, æg, hvedemel og sukker.
Ej, tjek lige op; Lur mig om du nok ikke har en slat hvedemel og sukker i gemmerne.
Ja? Perfekt, streg dem.
Så citroner, smør og æg på listen, swush, ned i Brugsen og rør sammen. 20 minutter i ovnen, et drys flormelis bare for blær og så er kagen klaret med søde, syrlige citron brownies, som passer perfekt til kaffen i det lune hjørne på terrassen.
Eller påskebesøget, du ikke helt var forberedt på og nu mangler du lige en hurtig kage!
Den der populære citron cheesecake er udelukket, Hvid brownie med påskeæg var oppe og vende, men det må godt være endnu nemmere, for der er både knæhøjt ukrudt mellem fliserne (der kom over natten!) og trillende nullermænd henover gulvet.
Det er her, du snupper citron brownies ;-)
Citron brownies
Citron browniesDET SKAL DU BRUGE
- 1 bageform ca. 20x20 cm*
Ingredienser
- 300 g sukker
- 1 spsk citronskal , ca. 2-3 citroner
- 170 g smør, smeltet
- 2 æg
- 2 spsk citronsaft
- ⅙ tsk salt
- 240 g hvedemel
Sådan gør du
- Kom sukker og citronskal i en skål og smuldr det sammen med fingrene, så olien fra citronskalles frigives og du får endnu mere smag.
- Tilsæt smeltet smør til sukkeret og pisk det sammen i ca. 20 sekunder.
- Tilsæt æggene og pisk det sammen i ca. 1 minut.
- Tilsæt citronsaft, salt og hvedemel og vend det i dejen med en bagespartel.
- Fordel dejen i en 20x20 bageform med bagepapir. Kom kagen i ovnen ved 190 grader alm. ovn eller 175 grader varmluft (jeg brugte varmluft) i ca. 20 minutter. Brownien skal være let gylden på toppen, let fast, men ikke fuldstændig. Den skal give lidt efter når du trykker på toppen.
- Tag brownien ud og lad den afkøle helt på en bagerist.
- Drys med flormelis og skær ud i firkanter.
Skriv en kommentar