• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies » Brownies

    Brownies med pretzels

    Af Louise | 2 Comments

    Hurra! 1. juli, så er det rigtig sommer. Det skal fejres og selvfølgelig med en kage. Måske ikke det mest sommerlige, men ganske god, mens vi venter på strandvejr (;

    Det er faktisk lidt snyd, for jeg bagte brownien her for en uges tid siden, da jeg bagte brownie med popcorn.
    Halvdelen af dejen røg til popcorn, den anden sjat blev pakket ind i saltstænger.

    Og så tænker du måske, at det lyder lidt specielt... Men hold nu op, det er genialt. Saltede kiks og chokolade er og bliver et hit. Tænk bare på den gamle kiksekage. Nu i opdateret version.
    Jeg fortrød faktisk lidt, at jeg ikke havde lavet en lagvis brownie med saltstang-lag imellem. Men det kan du jo så gøre (:

    [yellowbox]BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage - hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide [/yellowbox]

    Idag står også på en smule bagning. Hvad det ender med, dukker op senere på ugen (:
    Og så skal jeg have luftet tøj, for det er smurt ind i bål... Hvis du følger bloggens facebook-side ved du, at jeg brugte weekenden i selskab med soldater, krudt og kanoner. Det sætter sine lugtende spor! Men giver fine billeder, så "on the road" er vist tilbage på plakaten aka. bloggen imorgen. Så se med (:

    🍴 Opskrift

    brownies med saltstænger

    Brownie with pretzels

    Print opskrift Pin opskrift
    Forb. tid15 minutter minutter
    Tilb. tid25 minutter minutter

    Ingredienser

    • 125 g smør
    • 125 g mørk chokolade, 56%
    • 2 æg
    • 130 g sukker
    • 100 g hvedemel
    • 3 spsk god kakao
    • ½ tsk bagepulver
    • Saltstænger
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Smelt smør og chokolade ved svag varme.
    • Pisk æg og sukker sammen til en jævn masse. Det skal ikke piskes for luftigt.
    • Bland det smeltede smør/chokolade i.
    • I anden skål blandes hvedemel, bagepulver og kakao.
    • Sigt melblandingen i dejen og vend det sammen.
    • Hæld dejen ud i en smurt, lille bradepande.
    • Læg saltstænger i et mønster eller dæk hele toppen med dem.
    • Bag brownien ved 170 grader i ca. 25-30 minutter.
    • Tjek med en tændstik, der skal hænge dej ved. Brownien må IKKE blive gennembagt.
    • Tag brownien ud og lad den afkøle. Kom den gerne i køleskabet, så den kan sætte sig inden servering.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

    Mere sulten?

    • Hvid brownie med påskeæg - opskrift påske
      Hvid brownie med påskeæg
    • Brownie Cookies - opskrift på store chokolade cookies
      Brownie Cookies
    • nutella brownies
      Nutella brownies med 3 ingredienser
    • Cheesecake brownie med brombær

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Karen

      april 20, 2016 at 9:36 am

      Hvor ser den lækker ud!

      Hvis jeg gerne vil bare en hel/'normal' bradepande, er det så nok at lave dobbeltportion?

      Svar
    2. Kristine

      juli 01, 2013 at 11:37 am

      Sikke en skæg kombi, men det lyder ekstremt lækkert. Jeg er sikker på, at jeg snildt kunne lokkes :D UHHHM!

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen