• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Populære opskrifter

    Spicy Popcorn

    Af Louise | 1 Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Spicy Popcorn Min weekend kunne godt have varet et par dage længere, for den her været intet mindre end skøn. Sådan nogle skal man gemme på! Jeg nåede også lidt leg i køkkenet, en popcorn-leg. Jeg er ret glad ved popcorn, når de er saltet til ukendelighed. Vi taler her så saltet, at jeg altid har dem helt for mig selv! Men salt er jo ikke det eneste krydderi til poppers, der er nemlig masser af muligheder. Hvert land har vist sin egen popcorntradition. Her i Danmark er det salt, i Tyskland er det sukker, i England karamel og i USA er det ALT! Det skal prøves. Selvfølgelig.
    Derfor har jeg lavet en lille samling af popcorn med smag. Den første får I her; en omgang spicy popcorn. Stærk, krydret, vanedannende.  Det er jo egentlig ganske enkelt, så en dicideret opskrift kan man vist ikke tale om - mere en inspiration (:

    Krydret popcorn

    Jeg brugte ganske almindelige mikro-ovn popcorn, da det bare er nemt. I hele min barndom havde vi ikke mikroovn derhjemme, så der var det majskerner i gryde, som blev til popcorn. De er også ret gode. Bruger du dem, så tilsæt smør+krydderier direkte til den varme gryde. Og husk du selv bestemmer styrken (; I min version er de rimelig stærke. Hvilket betyder flere kolde øl...

    Næste popcorn-fest bliver med hvid chokolade og lakrids, hurtigt efterfulgt af en karamel/esperesso udgave og en stout/ krydder-version. Jeps, mulighederne er uendelig og jeg er slet ikke færdig. Stay turn til næste omgang (:

    Nu vil jeg begive mig i kast med min sidste uge i praktik. Wow, ugerne er bare fløjet afsted og jeg syntes lige jeg er startet. Det bliver en travl uge med både færdiggørelse af projekt i Karolines Køkken og opgaveskrivning, men jeg starter blødt op med et morgenmøde og lagkage-smagning. I kan godt glæde jer til det nye tema på Karolines Køkkens web, som min medpraktikant har fingrene i.

    Krydret popcorn

    Spicy popcorn

    Print opskrift Pin opskrift

    Ingredienser

    • 1 pose mikroovn-popcorn, saltede
    • 25 g smør
    • 2 tsk stødt chili
    • 1 tsk cayennepeber
    • 2 tsk paprika
    • ½ tsk salt
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Kom smør, chili, cayennepeber, paprika og salt i en pande og varm det op.
    • Bland popcorn i panden og rør det hele godt rundt. Varm det hele igennem.
    • Hæld blandingen ud på bagepapir og afkøl nogle minutter.
    • Server.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Asparges med butterdej og parmesan - nemme snacks og appetizers
      Asparges med butterdej og parmesan
    • Pizzatwistere
      Pizza Twister
    • Grøn karry - opskrift på laks i grøn karry
      5 nemme retter til aftensmad på under 30 minutter
    • Krydrede, marinerede spyd med oksekød - grillspyd med oksekød
      Græske spyd med oksekød

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. A + K = ♥

      november 05, 2013 at 1:53 pm

      Yum. Elsker også en god gang chili/paprika på popcornene, måske en gang BBQ eller hvidløg/oregano skal være næste eksperiment.

      - Anne

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen