• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Græske spyd med oksekød

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Græske spyd med krydret oksekød er nemme at lave og lækre til aftensmad .Find opskrift på græske grillspyd med oksekød (eller kylling) lige her:

    Sus til opskrift Print opskrift
    Krydrede, marinerede spyd med oksekød - grillspyd med oksekød

    Græsk mad er altid en favorit herhjemme og græske spyd med oksekød er et hit.

    Især serveret med græsk salat, fladbrød og masser af hjemmelavet tzatziki.

    Er du også til sådan en omgang, så lad os lige hurtig løbe over opskriften, så du får de allerbedste spyd.

    Guide til græske spyd med oksekød

    Kan de græske spyd laves med kylling i stedet for oksekød?

    Jeps, det er super lækkert.  Du udskifter blot oksekød med kyllingestykker i opskriften. Andre gode erstatninger er svinekød eller lam.

    Dur det at lave græske oksespyd med hakket oksekød?

    Ja da! Bland det hakkede oksekød med krydderier og form til enten til kødboller, som du sætter på grillspyd  eller lav en pølse af det hakkede oksekød og klem den på grillspyddet. Pensl med olie og grill spyddene.

    Kan oksekødsspyd laves på forhånd?

    Ja, det bliver de kun bedre af. I stedet for kun 1 time, så lad dem gerne marinerede i køleskabet natten over.

    Er du sikker på, der ikke skal flere krydderier i?

    Jojo, du ved jeg er vild med en god omgang krydderier og jeg laver dem da ofte også lige med 1 spsk spidskommen og koriander, men du kan sagtens nøjes med krydderierne i opskriften, samt hive dem ud, som du ikke er vild med.

    Kan de laves på forhånd?

    Jeps, du kan sagtens marinere oksekødet og så lægge det i køleskabet til dagen efter. Så får dine spyd endnu mere smag.

    Pift dine spyd op

    Kom stykker af rødløg, peberfrugt eller squash ind mellem kødstykkerne på grillspyddet - det er toplækkert. 

    græske spyd Krydrede, marinerede spyd med oksekød - grillspyd med oksekød

    Flere græsk inspirerede opskrifter

    • Græsk mad med oksekødsspyd, salat og tzatziki
    • Græsk salat
    • Græsk farsbrød med feta og soltørrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler
    Krydrede, marinerede spyd med oksekød - grillspyd med oksekød

    Græske oksekødsspyd

    Græske oksekødsspyd
    Nemme og lækre græske spyd med oksekød, som smager fantastisk med en græsk salat og tzatziki
    Print Email Pin
    Forb. tid10 minutter minutter
    Tilb. tid12 minutter minutter
    Trækketid1 time time
    Antal: 4 personer
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 500 g oksekød i tern
    • 6 spsk olie
    • 3 spsk citronsaft
    • 2 tsk paprika
    • 2 tsk oregano
    • 1 tsk løgpulver
    • 1 tsk hvidløgspulver
    • ½ tsk chiliflager
    • Salt/peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Bland olie, citron, krydderier, salt og peber sammen til en marinade. Kom oksekødet i marinaden og lad det trække 1 time i køleskabet.
    • Tag det marinerede oksekød ud af køleskabet. Kom tern af oksekød på grillspyd. Fordel den resterende marinade udover spyddene.
    • Kom spyddene på en varm grill og grill dem 3-4 minutter på hver side.

    Noter

    Kom stykker af rødløg, peberfrugt eller squash ind mellem kødstykkerne på grillspyddet - det er toplækkert. 
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen