• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Snacks og appetizer

    Asparges med butterdej og parmesan

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Asparges med butterdej og parmesan er nemme og lækre snacks eller appetizers, som du kan lave på 5 minutter.

    Asparges med butterdej og parmesan - nemme snacks og appetizers
    Jump to:
    • Derfor skal du lave asparges med butterdej og parmesan
    • FAQ til asparges i butterdej
    • Flere opskrifter på nemme appetizers
    • Asparges med butterdej og parmesan

    Derfor skal du lave asparges med butterdej og parmesan

    Konfirmations.. 

    Fødselsdags.. 

    Bryllups.. 

    "Jeg har lige gravet terrassen fri for ukrudt og det skal fejres med nabo-fest"..

    - sæsonen er i fuld gang og der skal snacks og appetizers til. Af den helt nemme slags, som hverken kræver dages forberedelse, massivt indkøb eller fedter på det pæne tøj.

    Du ved..

    Det kan bare blive lidt noget bøvl, når du står det med de høje hæle dybt begravet i den våde græsplæne, kjolen flagrene i strid storm og prøvet at balancere både champagne-glasset og håndtasken.

    Og så kommer den.

    Den porøse parmesankurv med aspargesvand-tynd hønsesalat.

    BONUS: Gratis madpakke-bog med mine 10 bedste madpakkeopskrifter og 4 ekstra til lækkersulten! Klik her og få e-kogebogen nu

    Lækkert.

    Meeen..

    Yrk. 

    ..you get the picture!

    Så vi napper den helt nemme: Asparges i butterdej - og lige et drys parmesan.

    3 ingredienser, 5 minutter og så er den sag klaret. Inklusiv garanti for ingen gratværk.

    Næsten. 

    For de asparges med butterdej er nu også ret gode med en dip til ;-)

    Asparges med butterdej og parmesan - nemme snacks og appetizers

    FAQ til asparges i butterdej

    Inden du kaster dig over de lækre asparges med butterdej, så lad os lige suse igennem spørgsmål til opskriften.

    Kan de laves på forhånd?

    Jeps! Sno butterdejen omkring aspargesene og læg dem på en bageplade. Dæk den godt til og stil i køleskabet indtil, du skal bruge dem. Her fisker du blot dine asparges med butterdej ud af køleskabet, pensler med æg, drysser med parmesan og bager. Så har du lynhurtige snacks.

    Jeg er ikke vild med parmesan?

    Hiv den ud og erstat eventuelt med revet ost. Er du ikke på oste-holdet, så er nigellafrø eller sesamfrø også ret lækkert, som ekstra knas.

    Asparges med bacon også?

    Uh ja, det er super lækkert. Vikl først en skive bacon eller parmaskinke omkring hver asparges og sno så en strimmel butterdej omkring. Det er et hit!:

    Kan jeg bruge små plader butterdej?

    Ja, det kan du godt. Rul dem ud, så du får et tyndere lag og følg herefter opskriften.

    Kan de fryses?

    Nej, det bliver ikke rigtig godt, da butterdejen falder sammen og bliver blød. Spis asparges med butterdej nybagte, så er de allerbedst.

    Flere opskrifter på nemme appetizers

    Prøv de her lækre appetizers og snacks ud:

    • Agurkeruller med laks
    • Asparges og skinke i butterdej
    • Pizza Twister
    • Butterdejssnack med pesto og ost (palmiers)
    Asparges med butterdej og parmesan - nemme snacks og appetizers

    Asparges med butterdej og parmesan

    Asparges med butterdej og parmesan
    Nemme og lækre snacks eller appetizers, som er hurtige at lave.
    Print Email Pin
    Forb. tid10 minutter minutter
    Tilb. tid10 minutter minutter
    Antal: 10 stk
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 10 grønne asparges
    • ½ plade butterdej
    • 1 æg
    • 2 spsk revet parmesan
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Skyl asparges og knæk bunden af dem.
    • Fold butterdejen ud og skær tynde strimler på ca. 0,5 cm på den korte led.
    • Tag en strimmel butterdej og sno den om en asparges.
    • Læg på en bageplade med bagepapir.
    • Hvis du laver dem på forhånd, så dæk bagepladen til nu og stil i køleskabet til du skal bruge dem.
    • Pensl de twistede asparges med butterdej med sammenpisket æg og drys med revet parmesan.
    • Bag ved 200 grader (alm. ovn) eller 175 grader (varmluft) i ca. 10 minutter til de er gyldne og sprøde.
    • Tag dem ud og lad dem afkøle let på en bagerist. Spis dem lune.

    VIDEO

    https://louiogbearnaisen.dk/wp-content/uploads/2023/04/355529DC-4082-4FF1-913B-20C3B9FCEA84.mp4

    Noter

    Lav på forhånd: Sno butterdejen omkring aspargesene og læg dem på en bageplade. Dæk den godt til og stil i køleskabet indtil, du skal bruge dem. Her fisker du dem blot ud af køleskabet, pensler med æg, drysser med parmesan og bager. Så har du lynhurtige snacks.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost
    • ostestænger - pizzaruller
      Ostestænger
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • Taco muffins . opskrift på taco skaller med fyld
      Taco muffins

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen