Er det kun mig eller sniger nytåret sig faretruende hurtigt tæt på? Måske føles det bare sådan, da jeg bruger alle min vågne timer bag skærmen de her dage. Inklusiv diverse skriveblokeringer og hår-udrykkende-kriser. Det står slemt til (;
Men jeg klarer den, for jeg har fået verdens bedste julegave, som jeg kan leve meget længe på. Hvis I læste med forleden, var jeg på vej ud af døren til forsinket julegavebytning med kæresten. I starinlysets skær og bearnaisesauce op til begge ører. Romance uden lige.. Arhmen, så trækker han da også lige det ultimative kort til evig popularitet. For lur mig om jeg ikke skal et smut til Berlin i foråret. Med hele molevitten! Fabulous. Han er vist ikke helt gal, ham jeg har fået fingrene i (; Lad det blive forår - ork, jeg glæder mig til, at spise mig gennem Berlin!
[yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]
Hvis I endnu ikke har forladt indlægget for kvalmende looove, så er her min frokost. Jeg plukkede spandevis af ribs i sommers, som siden er gået hen og blevet mit yndlingsbær. Særligt er jeg svært glad for syltede ribs, som jeg efterhånden har fået produceret et glas eller 10 af. I alle farver. Halleluja, hvor smager de himmelsk; både på ost, spegepølse, frikadeller, kiks, fisk eller som her, i en salat. Har du ikke lige ribs i fryseren kan de syltede ribs rent faktisk godt købes på glas flere steder. Jeg har ihvertfald set dem på hylderne i specialbutikker og vist også en enkelt gang som spot i Netto.
Salaten er enkel og ligetil. Den kan selvfølgelig sagtens spices op med flere grøntsager og funky sager. Jeg er bare ret glad for det enkle. Spis den med et stykke stegt kylling, kød eller fisk. Måske bare en skive groft brød. Velbekom.
Nu står den for mit vedkommende på kaffepause med en American Pecan Pie. Nåhr ja, den sneg sig lige ind i min opgaveskrivning. Bagepauser er vigtige!
Hvad skal I bruge en højhellig søndag på ? (:
Ingredienser
- ¼ broccolihoved delt i små buketter
- 1 avocado- delt i halve.
- 4 spsk hytteost
Ribsdressing
- 2 spsk syltede ribs
- 1 spsk grov sennep
- 1 spsk citronsaft
- 3 spsk olivenolie
- Salt/peber
Sådan gør du
- Damp broccolibuketterne 2 min. Skyl dem med iskoldt vand og afdryp.
- Fordel dem på en tallerken, sammen med avocadoen.
- Fyld hytteosten i avocado-hullerne,
- Krydr med salt og peber på grøntsagerne.
- Rør alle ingredienserne til ribsdressingen sammen og smag til.
- Fordel dressingen udover grøntsagerne.
- Server med groft brød eller til stegt fisk, kød eller kylling.
Skriv en kommentar