Nemme og svampede rabarbermuffins, som både er søde og friske. Find den hurtige opskrift her på de saftige mufffins med rabarber.
De her rabarbermuffins er blevet spist sammen med bobler, for der er blevet fejret. Krusedullen er sat på kontrakten og om mindre end 2 måneder flytter jeg på "landet" og i rækkehus. Godt nok stadig et leje af slagsen ...helt voksen er jeg ikke endnu ;)
Og for det ikke er nok, så står denne weekend på køkken-shopping. Splinternyt køkken, frit valg på alle hylder og jeg bestemmer. Helt selv. Okay, kæresten er da med, meeeen det sorte højglans køkken i hans drømme forbliver en drøm ;)
Så jeg lægger planer, drømmer om grønne fingre til haven. Jeg får en have! Og terrasse. Og en hæk. Hold op jeg glæder mig til 1,80 m hæk efter at have boet i lejlighed med naboer som nærmest satte næser på vinduerne.
Rabarbermuffins
Rabarber: Du kan både bruge friske og frosne rabarber i de her muffins - de smager fantastisk med begge slags.
Rabarbermuffins med hvid chokolade
Det var egenligtlig planen at der skulle hvid chokolade i de her rabarbermuffins, men på mytiskvis var den hvide chokolade forsvundet fra køkkenskabet.
Så de blev lavet uden, men det ville nu have været ret lækkert. Er du også på det hold, så tilsæt 75 g hakket hvid chokolade til dejen.
Rabarbermuffins med crumble
En klassisk rabarbercrumble er en af mine favorit kager, som bliver spist i rigelige mænder :) Og noget, som også er ret genialt, det er mufins med rabarber og sprød crumble på toppen.
Find min opskrift på muffins med crumble her og udskift blåbær med rabarber - så får du de lækreste muffins.
🍴 Opskrift
Rabarbermuffins
Ingredienser
- 200 g smør, stuetemp.
- 100 g sukker
- 1 dl ahornsirup
- 3 æg, L
- 250 g mel
- 3 tsk bagepulver
- ¼ tsk salt
- 1 dl sødmælk
- 150 g rabarber i tern , el. hindbær, blåbær, brombær, solbær m.m.
Sådan gør du
- Kom smør, sukker og ahornsirup i en skål og pisk det godt sammen.
- Tilsæt æggene et af gangen og pisk godt mellem hvert.
- Bland mel, bagepulver og salt i en anden skål.
- Sigt melblandingen i dejen og pisk det sammen.
- Pisk mælken i og vend dernæst rabarbertern
- Fyld dejen i muffinsforme.
- Bag dem ved 200 grader i ca. 15-18 minutter.
- Tag dem ud og afkøl.
Malene H
Uhhhh, hvor er de smukke :-)
Loui&bearnaisen
Tusinde tak, Malene :)