Sjove Halloween cupcakes med oreo-jord og vingummiorme, som er super nemme at lave og perfekt til Halloween eller den uhyggelige fødselsdag. Find opskriften på Halloween cupcakes her.
4 butikker. Den øverste del af Århus rundt. Nope. Nej. Niks. Heller ikke. Indtil jeg måtte lave opkaldet i bilen. Til bland-selv-eksperten.
Mig (liiidt hidsig): "Hvor kan man få vingummi-orme?"
Kæresten (heeelt nonchalant): "Nede i Brugsen".
Hmf.
Så kan du heller ikke finde vingummiorme til de her halloween cupcakes, så tjek lige op; den lokale Brugs har dem nok".
(Sammen med både Bilka og Lidl fik jeg fif om på Instagram.)
Halloween Cupcakes med vingummiorme
Og så er det bare at fylde bland-selv-posen op med rigelige mængder orme. Både til de her nemme halloween cupcakes og til mundvigen.
Jeg siger dig, der ryger et par orme undervejs. Hvis ikke, du selv har lange fingre, så af andre bland-selv-fans, du måske bor med, som kan spotte sådan en posen inden hoveddøren overhovedet er åbnet.
BONUS: Gratis madpakke-bog med mine 10 bedste madpakkeopskrifter og 4 ekstra til lækkersulten! Klik her og få e-kogebogen nu
EKSTRA NEMME HALLOWEEN cupcakes
I hear you! Det er bare liiidt et projekt at få bagt og pisket, så er du på den hurtige udgave, så er der ingen løftede øjenbryn herfra.
BONUS: Få min gratis, ultimative guide til bagning af kage, så du får det bedste resultat hver gang! Klik her og få guiden nu
Chokolade cupcakes: Køb dig til færdige chokolade cupcakes i supermarkedet eller hos bageren. En klassisk shake-and-bake chokoladekage klarer også nemt en omgang chokolade cupcakes.
Frosting: Køb en brev færdig frosting, som blot skal piskes op eller en omgang chokolademousse til kager (skal piskes) dur også perfekt.
CHOKOLADEFROSTING MED KAKAO
De her halloween cupcakes er lavet med en chokoladefrosting, men er du mere til en super nem kakao frosting, så snup den her opskrift:
- 150 g blødt smør
- 200 g flødeost naturel
- 3 spsk kakaopulver
- 150 g flormelis
Kom smør i en skål og pisk smør ved høj hastighed i 3 minutter, indtil det er lyst og luftigt. Tilsæt flødeost og pisk det sammen. Tilsæt flormelis lidt ad gangen og pisk godt.
Tilsæt kakao og pisk videre, indtil frostingen er luftig.
Hæld frostingen i en sprøjtepose med stjernetyl. Pynt dine cupcakes med frosting og rigelig orme.
Mere mad til Halloween
På udkig efter endnu flere uhyggelige opskrifter, så tjek dem her ud:
Edderkop muffins: De fineste oreo-edderkopmuffins med sukkerøjne og lakridsben, som er altid er et kæmpe hit.
Mumie pølsehorn: Mumie pølsehorn med øjne er en favorit til Halloween, på madpakken eller til børnefødselsdag.
Flagermus med chokolade og Oreo: Super nemme og hurtige chokolade flagermus med oreo-vinger og sukkerøjne, som er perfekt som Halloween slik
>> Klik og bliv holdt opdateret på de nyeste Halloween-opskrifter.
DET SKAL DU BRUGE
Ingredienser
Chokolade cupcakes
- 1 æg
- 140 g sukker
- 50 g neutral olie, evt. rapsolie
- 200 g cremefraiche 18%
- 135 g hvedemel
- 45 g kakaopulver
- ¼ tsk salt
- 1¼ tsk bagepulver
- ¼ tsk natron
- 50 g valgfri chokolade, grofthakket
Chokoladefrosting
- 130 g chokolade, 50-60%, grofthakket
- 170 g smør, stuetemperatur
- 190 g flormelis
- 25 ml piskefløde
Top
- 10 Oreokiks , eller finthakket chokolade
- Vingummiorme
Sådan gør du
Chokolade cupcakes
- Kom æg og æggeblomme i en skål. Pisk det sammen.
- Tilsæt sukker lidt af gangen, mens der piskes ved høj hastighed. Pisk til massen er lys og tyk - ca. 2-3 minutter.
- Tilsæt olie og pisk til massen er jævn.
- Tilsæt cremefraiche og pisk til massen er jævn.
- Bland hvedemel, kakao, salt, bagepulver og natron sammen i en anden skål.
- Sigt de tørre ingredienser i dejen og rør det hele sammen. Dejen skal være meget tyk.
- Tilsæt hakket chokolade og vend det i dejen.
- Fordel papirmuffinsforme i en muffinplade. Fyld dejen i formene - hullerne skal fyldes ca. halvvejs op til kanten.
- Bag dine muffins ved 180 grader (alm. ovn) i cirka 15-20 minutter. Prik med en tandstik for at tjekke om de er bagte.
- Tag dine muffins ud og lad dem afkøle 20 minutter i bagepladen. Vip dem herefter forsigtig ud og lad dem afkøle helt.
- (Her kan du med fordel lave edderkopperne).
Frosting
- Smelt chokoladen i en lille gryde eller mikroovnen. Lad den smeltede chokolade køle i min. 10-15 minutter (så den ikke kommer til at smeltet smørret).
- Kom smør i en skål og pisk det til det er cremet. Tilsæt den smeltede og afkølede chokolade til det cremede smør og rør det godt sammen.
- Tilsæt flormelis lidt af gangen, og sørg for at skrabe ned langs siderne og bunden på skålen, mens du pisker det sammen.
- Tilsæt piskefløde lidt af gangen, mens du pisker ved lav hastighed. Pisk herefter i 30 sekunder ved hæj hastighed til frostingen er let og luftig.
- Sprøjt frosting på de afkølede chokolademuffins.
Top
- Knus oreokiks fint (eller brug finthakket chokolade).
- Drys det på toppen af frostingen og fordel vingummiorme ovenpå. Skub gerne halve orme lidt ned i frostingen, så det ser ud, som om de er på vej op.
Skriv en kommentar