Mandag! En ny uge truer og jeg er for første gang i lange tider rimelig klar til at tage pænt imod den. Endnu en uges praktik og super spændende sager er plottet i kalenderen - kan man være andet end fan af selvbestemmelse? Jeg føler mig ganske godt tilpas. Tangerende til det irriterende for mine omgivelser. I dag går turen mod Vejle og spinderihallerne, imorgen iværksættermesse i tivoli Friheden og så et par dages sviptur til København.
Noget som måske godt kunne gå bedre er vores flytning om præcis 17 dage. Yrk! Vi er kommet lidt i krisestemning. Hver gang samtalen falder på flytning ser folk forundret på os med øjne så store som flyttekasser, når vi siger at vi ikke er begyndt at pakke ned endnu. Er der en uskreven regel om at man skal pakke en måned før? Eller er det bare os som er lidt for optimistiske med nedpakning? Hey, 2 dage så er det da ordnet, ikke ;)
Well, den tager vi senere på ugen, for lige nu har jeg travlt med at have en fest. Okay, bare markant sjovere hverdag så :)
[yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]
For lige at få afsluttet salat-sagaen fra forrige indlæg, så får I her den anden salat. Den er også med de lækre grønne asparges, som bare skal udnyttes lige nu! Jeg er ret sikker på salaten lige får et nyk op på skalaen, når sommer bringer både agurker og tomater frisk fra solen - for ikke at tale om krydderurter fra urtehaven. Men indtil vi kan smovse løs, så smager salaten særdeles godt. Både i sig selv og til en omgang kød, fisk eller kylling. Måske på grillen? Ork, jeg glæder mig til de 17 dage bringer have og grill på terrassen min vej :)
Har I fået grillet i det fineste solskinsvejr i weekenden?
Ingredienser
- 2 dl afkølede belugalinser, kogt efter anvisning på pakken
- 1 bundt asparges
- 10 radiser
- 10 cocktailtomater
- 1 agurk
- Friskhakket persille
- Friskhakket basilikum
- 4 spsk olivenolie
- 2 spsk æbleeddike
- salt/peber
Sådan gør du
- Vend belugalinserne med olivenolie, eddike, salt og peber.
- Blancher apspargesene og skyl dem i koldt vand. Skær dem i mundrette stykker.
- Skær radiserne i tynde skiver.
- Skrab kernerne ud af agurken og skær den i små tern.
- Skrab kernerne ud af tomaterne og skær dem i tern.
- Bland belugalinser med asparges, radiser, agurk, tomater, persille og basilikum.
- Server.
Skriv en kommentar