• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Brød og boller » Madbrød

    Cheesy/Bacon Pull Apart Bread - den perfekte party snack

    Af Louise | 25 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Cheesy Bacon Pull Apart BreadLige pludselig er der gået næsten to måneder og vi er ikke engang noget nær færdig. Altså med indflytning. Det har været en hård omgang med flere besøg af håndværkere end planlagt, tidskrævende istandsættelse og et stramt budget. Men hey, vi har et pragtfuldt spisebord ;)  Godt nok sidder vi stadig på klapstole. Ikke for at være hippe med indretningen, men simpelthen fordi jeg endnu ikke har besluttet om, der skal bygges en bænk, findes gamle skolestole eller det skal være rå skamler. Ikke rigtig nogen af mulighederne får kæreste til at råbe "hurra", så vi sidder lige lidt endnu på klapstole. 10 cm for lave. Men spisebordet er da pænt ;)

    Cheesy Bacon Pull Apart Bread

    I skrivende stund sker der faktisk igen en hel del på hjemmefronten. Det brune helvede fra 70'erne har offecielt forladt martriklen og ind flytter en splinterny køkkkenherlighed. Eller det håber jeg det ender med - lige nu ligner det mest af alt en god omgang byggeplads og indtil videre har Invita ikke mange plusser i min bog for arbejdet. Mere om det, når jeg kan beskue det endelige resultat i næste uge.

    Cheesy Bacon Pull Apart Bread

    Well, tålmodighed er en dyd og mon ikke vi når til en housewarmning? Engang.. Indtil da snupper vi en tidlig en af slagsen i bedste amerikanske BBQ-stil. Jeg har indgået et større samarbejde med Amo henover året, hvor jeg skal peppe lidt liv i nogle af mixprodukterne. Ligeså snerpet jeg kan være med fødevarekvalitet, ligeså nysgerrig er jeg på tendenser. Og lad os se det i øjnene - vi har ikke alle tid eller for den sags skyld, lyst, til at bruge flere døgn på madlavning. At hoppe over hvor gærdet er lavest - ork, den kender jeg ;)

    Cheesy Bacon Pull Apart Bread

    Så til housewarmning faldt brødet her på et tørt sted. Jeg bagte det dagen før og lod det "tørre" lidt ud til dagen efter. Brødet indeholder enzymet amylase, hvilket gør det idiotsikkert at bage, det får en fin struktur og bliver ikke stenhårdt - så faktisk kunne jeg sagtens have bagt det nogle dage før og stadig have haft en saftigt brød.
    Anyway, amerikanerne har jo fat i den lange ende, når det gælder party-food. Så selvfølgelig måtte jeg over Atlanten og snuppe den her ide! Det er jo intet mindre end genialt! Så kan kanapeer, tapas og almindelig snacks godt pakke sammen. Ryge og rejse. En fingersnack, fyldt med ost, bacon og mere ost. Saftig, fedtet og fuldstændig perfekt til kolde øl i haven. Loooove it!
    Man kunne også lave den en smule mere raffineret med ost og pesto, tomat og parmesan eller gå til den søde side med nutella, flødeost og nødder. Men ja, prøv lige den her udgave først - den er virkelig helt "over the top" :)

    Og så er den nem. For ikke at tale om, at man snildt kan have et par brød mere på lager, der bare kan smides i ovnen, i takt med hapserne forsvinder. Og det gør de! Så be prepared ;)

    Cheesy Bacon Pull Apart Bread

    Cheesy/Bacon Pull Apart Bread – den perfekte party snack

    Cheesy/Bacon Pull Apart Bread – den perfekte party snack
    Print Email Pin
    Forb. tid15 minutter minutter
    Tilb. tid25 minutter minutter
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 1 pose Amo surdejsbrød , eller brød
    • 150 g bacontern, sprødstegt og afkølet
    • 150 g fuldfed flødeost
    • 150 g cheddarost
    • 1 tsk chili
    • 1 fed hvidløg, presset
    • Peber
    • Hakket persille
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Følg anvisningen på posen og bag 2 brød. Dobbelt mængden af fyld, hvis du bruger begge brød.
    • Lad brødet køle helt af - gerne til næste dag.
    • Skær først 1 cm brede riller i brødet - ikke helt igennem (!!), men ned til bunden.
    • Vend brødet og gør det samme, så der fåes 1x1 cm tern i brødet.
    • Bland flødeost, bacon, cheddar, hvidløg, chili og peber sammen - smag til.
    • Kom med en ske eller fingerne (brug en plastichanske) fyldet ned i brødet. Sørg for at komme godt ned i brødet og gøre det jævnt.
    • Pak brødet ind i sølvpapir.
    • Bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Tag det ud af papiret og bag det yderligere 10 minutter til fyldet er gyldnet og boblene
    • Drys med persille og server straks.

    Noter

    Fyldet kan varieres i det uendelig. Prøv skinke+ost, pesto+feta, tomat+parmesan, nutella+flødeost+nødder, kanel+sukker+smør
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Cheesy Bacon Pull Apart Bread

     

    Mere sulten?

    • mumie pølsehorn - halloween opskrift
      Mumie pølsehorn
    • Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto
      Pestosnegle
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • pizzaboller
      Pizzabrød med pepperoni og ost

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Susanne Elisabeth Kristensen

      august 26, 2023 at 10:20 pm

      Altid et hit herhjemme. Favoritten er pikantost, bacon og revet cheddar.

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 28, 2023 at 9:59 am

        Hej Susanne

        Så dejligt at høre :) Og mega lækkert med pikantost for endnu mere smag.

        Mange hilsner
        Louise

    2. suzanne

      maj 26, 2020 at 9:21 pm

      Hej
      Kan det laves i portionsstykker/boller? forslaget til studenter kørsel/besøg, men i corona tid nok ikke så smart med fælles brød

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        maj 28, 2020 at 4:09 pm

        Hej Suzanne,

        Det har du helt ret i - det ville det nok ikke :-)

        Man vil sagtens kunne lave dem som boller/ portionsstykker, det ville være en super god ide 🙂

        God bagelyst og studenterfest :-)

    3. Susanne

      september 02, 2017 at 1:55 pm

      Kan det spises koldt? Vil gerne have det med til en fælles spisning

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        september 03, 2017 at 6:51 pm

        Hej Susanne

        Den kan det, men det er allerbedst lunt.

    4. Betina Petersen

      juli 27, 2017 at 5:20 pm

      Kan dette brød bruges til en søndag formiddag til et hold venner inden vi skal 'ud og lege' ... gider næsten ikke brunch :)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 20, 2017 at 3:52 pm

        Hej Betina

        Den kan man sagtens :)

    5. Matilde

      juli 12, 2016 at 8:44 am

      Jeg skal prøve at have dette brød med på picnic i dag. Regner med det fungerer godt som "finger-food". Det ser så lækkert ud!

      Svar
    6. Anja

      april 10, 2015 at 9:51 am

      Hej

      Det brød ser så lækkert ud. Skal lige høre dig - steger du bacon'en først eller kommer den bare "rå" i fyldet?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        april 10, 2015 at 10:57 am

        Jeg steger den først og lader den afkøle før den blandes med resten af fyldet :)

      • Anja

        april 12, 2015 at 6:08 pm

        Tak for hurtigt svar. Har lige opdaget din blog - hvor har du bare mangle lækre og inspirerende opskrifter. Tak fordi du deler dem :-)

      • Loui&bearnaisen

        april 12, 2015 at 7:50 pm

        Hej Anja

        Tusinde tak, håber du kan bruge opskrifterne :)

      • Anja

        maj 20, 2015 at 12:34 pm

        Vil bare lige fortælle dig, at brødet nu er afprøvet :-) Hold da op, det er lækkert ! Det fik meget hurtigt ben at gå på :-)

    7. Rikke Kjær

      september 26, 2014 at 3:12 pm

      Ihh hvor ser det lækkert ud. Spørger lige dumt, håber det okay. Den flødeost er det fx philadelphia eller buko natural flødeost og cheddarost, er det bare revet cheddarost fra pose.
      mvh Rikke

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        september 30, 2014 at 11:25 am

        Tak - det er også rigtig lækkert :) Jeg brugte philidelphia og jep, bare ost fra pose :)

      • Ralph Ibsen

        november 05, 2014 at 10:46 am

        Hvad med bacon? Du vover ikke at undlade bacon, hvis det skal serveres for mig :)
        Men jeg glæder mig, det ser godt nok lækkert ud.

    8. Maria

      september 23, 2014 at 11:58 am

      Hej :)

      Jeg har planer om at lave dette brød på søndag, når jeg får gæster.. Egentlig var planen græsk tema, meeeen brødet ser så lækkert ud og derfor vil jeg hellere springe ud i det - samt nogle andre af dine opskrifter :) Jeg har et enkelt spørgsmål.. Når man spiser brødet, får man så bunden med? Eller vil den være tilbage? Man skærer jo ikke helt igennem, så tænker at man ikke får den med.. Men måske tager jeg fejl :)

      Hilsen Maria.

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        september 24, 2014 at 10:27 am

        Hej Maria

        Det er altså også noget så dekorativt :) Nej, man spiser ikke bunden - eller man får den i al fald ikke med, når man "hapser" brødstykkerne. Men det kan jo lige skæres i bidder bagefter, for det er ret lækkert, da noget af snasket ligger i bunden :)

        Håber du får en skøn søndag :)

    9. Svend

      juli 07, 2014 at 8:52 am

      Jeg kan godt lide din blog.

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juli 07, 2014 at 11:46 am

        Tak :)

    10. Bitten

      juli 06, 2014 at 8:11 pm

      Sjældent har jeg set noget så indbydende! Jeg må straks holde en fest, bare for at kunne smække denne ostede herlighed på bordet.

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juli 07, 2014 at 11:48 am

        Haha, jep den perfekte anledning til en fest :D Og husk at lave rigeligt, så er man jo nødt til at spise resterne dagen efter ;)

    11. Nina

      juli 05, 2014 at 4:43 pm

      Uhmm - det ser lækkert ud! Tror jeg skal prøves en dag.

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juli 07, 2014 at 11:55 am

        Tak - det er SÅ godt og SÅ farligt ;)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen