• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Salat og tilbehør

    Græskar/rødbede-salat med rucola og saltede mandler

    Af Louise | 2 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    græskar-rødbede-salat-med-saltede-mandlerJeg fik købt græskar. Ikke bare et. Men 4! De var på tilbud. Okay, ikke så billige, som græskar var år tilbage, hvor ingen ville have dem, men til lidt billigere priser end hvad oktober måned har stået på. Efter en periode med ingen lyst til revolutionerende aftensmad, så er den langsomt sneget sig ind igen. Det kommer og går. Men hold nu op, lysten er meget velkommen tilbage igen :)

    græskar-rødbede-salat-med-saltede-mandler
    Siden vi talte om dem sidst, så har mine rodfrugter stadig ikke ladet livet. Ja, det er vildt, men de nægter! Så græskar og rødbede var kombien der skulle specie min onsdag op. Rimelig fin kombi, når jeg selv skal sige det.

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

     

    Som de fleste salater er den nem. Eller det er lyv. Du skal lige snitte grønsagerne og vente 30 minutter på de bliver bagt. Men så er de altså også ret lækre. Rucola, saltede mandler (de kan godt købes, hvis du ikke gider lave dem selv) og en sennepsdressing, Tjek, så er der salat. Enten som ene og alene aftensmad. Eller som tilbehør til kød eller fisk. Du kunne også bare tilsætte en smule beluga-linser (dem snakkede vi om her; belugalinser) og så er mætheden helt hjemme.

    græskar-rødbede-salat-med-saltede-mandler

    Græskar? Jeg har lavet årets græskar-hoveder. Faktisk hele 3 styk. Det var dog ikke deres hjerner (indmaden), som jeg brugte. Nææ, jeg hoppede på en butternut-squash. Man kunne også vælge en hokkaido, jeg synes bare butter-nutten smager bedre :)

    Græskar/rødbede-salat med rucola og saltede mandler

    Græskar/rødbede-salat med rucola og saltede mandler
    Print Email Pin
    Forb. tid10 minutter minutter
    Tilb. tid30 minutter minutter
    Samlet tid40 minutter minutter
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 1 butternut-squash i grove tern
    • 3 rødbeder i grove tern
    • Olivenolie
    • Salt/peber
    • 50 g rucola
    • 50 g saltede mandler
    • 1 spsk kapers

    Dressing

    • 3 spsk olivenolie
    • 3 spsk æbleeddike
    • 1 spsk grov sennep
    • 1 tsk honning
    • Salt/peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Fordel græskar og rødbede tern i et fad. Dryp med lidt olivenolie, salt og peber.
    • Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20-30 minutter afhængig af størrelse.
    • Rør imens alle ingredienserne til dressingen sammen, Smag til.
    • Tag de bagte grøntsager ud og fordel dem på et fad.
    • Vend dem med rucola og kapers.
    • Dryp dressingen udover og afslut med hakkede mandler.
    • Server straks.

    Noter

    Server som hovedret eller som tilbehør til kød eller fisk.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

    Mere sulten?

    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • Tabbouleh og krydrede oksekødsspyd
    • Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa - salat opskrift - salat bowl
      Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa
    • Græsk salat - opskrift på middelhavnssalat med agurk, tomater og feta
      Græsk salat

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Karen

      marts 18, 2022 at 1:50 am

      Hej!
      Hvor mange personer rækker denne opskrift til?
      Vh. Karen

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        marts 18, 2022 at 1:40 pm

        Hej Karen,

        Det er lidt svært at svare på, men bruger du den som tilbehør, tror jeg godt, du kan strække den til 4 personer. Bruger du den derimod som hovedret, tænker jeg, at den vil være passende til 2 personer alt efter hvor meget i spiser.

        Håber du kan bruge opskriften.

        Hav en skøn dag!

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen