• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad » Tærter

    Grov tærte med broccoli, bacon og ricotta

    Af Louise | 7 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    grov tærte med broccoli og bacon Det burde egentlig have været en vaffeloverskrift og ikke mindst opskrift, som skulle smides på bloggen i dag, nu det er nordisk vaffeldag. Jeps, den er god nok - en  dag dedikeret til vaffelstakke og hyldest af foråret. Ehm, selvom det nu ikke virker som om foråret er helt klart over, at det burde vise sig fra sin bedste side i dag! Måske det virker, hvis man spiser lidt flere vafler? Det er da et forsøg værd ;)

    Og er der plads til aftensmad, så er det uofficiel tærtedag.
    Jeg må jo nok indrømme, at jeg lider en smule af en gal tærte, har altid en rest(er) i fryseren og spise allerhelst tærte et par gange om ugen. Gerne når køleskabet skal tømmes.

    I dag er det dog ikke sådan en opskrift, for det står slemt til her på bloggen! Min aller yndlings tærte og klassikeren over dem alle er slet ikke herinde!
    Uark, grimt øjeblik da det stod klart for mig - mit tærtehjerte blødte en smule.

    Så lad os snuppe tærtehelten, helt basic og en du aldrig nogensinde går galt i byen (maven) med. De to B'er. Broccoli og bacon.

    Arrrh, helt traditionel kan jeg ikke gøre den, for smør-bunden har ikke fået lov at give fyldet selskab. Hverdagstærte, altså en lidt mere mættende grov tærtebund og i min verden laaangt bedre. Det bliver bare lidt mindre kvalm med sådan en grov sag.

    Ricottaen? Lidt fisefornem har man vel lov at være ;)

    Ej, den har faktisk en mening, nemlig at den giver en rar konsistent. Sådan luftigt og let. Men den gode gammeldags cremefraiche kan nu godt hoppe hovedspring i tærten i stedet, den gør det godt.

    Det gør skyr, yoghurt, formage frais ikke. Efter min mening. Det bliver bare grynet, tørt og surt.

    Tærten fortjener bedre :)

    ...og nu er jeg da en smule træt af, at jeg spiste de sidste tærterester til frokost. Med en aften som står på arbejde bag computerskærmen ville det slet ikke gøre noget med andet en den rugbrødsmad, som skal spises med den ene hånd, mens jeg trykker og taster med den anden. Lige efter enhver regelbog om mindfullness og gode arbejdsrutiner, jeg ved det.

    grov tærte med broccoli og bacon

     

     

    Mere sulten?

    • Asparges med butterdej og parmesan - nemme snacks og appetizers
      Asparges med butterdej og parmesan
    • Pizzatwistere
      Pizza Twister
    • Grøn karry - opskrift på laks i grøn karry
      5 nemme retter til aftensmad på under 30 minutter
    • Krydrede, marinerede spyd med oksekød - grillspyd med oksekød
      Græske spyd med oksekød

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Mie

      august 29, 2018 at 1:04 pm

      Føler mig totalt dum - men hvor er selve opskriften på den ellers lækkert lydende tærte..? 🙈

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        august 30, 2018 at 11:34 am

        Hej Mie,

        Tak for din kommentar.

        Du finder opskriften i den gratis tærteguide, som du kan downloade i indlægget :-)

        Sig til hvis du har flere spørgsmål og husk, der findes ingen dumme spørgsmål:-)

        Hav en dejlig dag!

      • Mie

        oktober 21, 2019 at 3:58 pm

        Jeg har fået tilsendt en tærte-guide med 8 trin til en god tærte - og tak for det..
        Men jeg har nu stadig ingen opskrift på denne tærte med broccoli, bacon og Ricotta... ;)

    2. Line

      oktober 28, 2016 at 3:11 pm

      Hej Louise,

      Har lige fundet frem til din flotte blog, hvor der var netop den tærteopskrift jeg søgte - Lækre billeder, tænker jeg og så ser jeg, at du udbyder lige det foto-kursus online, som jeg står og mangler! Totalt win-win, så tak ;)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        januar 07, 2017 at 2:23 pm

        Hej Line

        Tusinde tak :) Og dejligt, at høre med fotokurset - håber det kan bruges :)

    3. Mette

      marts 26, 2015 at 8:03 am

      Ih, den ser god ud :D tror du man kan fryse den ned?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        marts 26, 2015 at 12:14 pm

        Hej Mette

        Du kan sagtens fryse den ned :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen