Har du været der? Fuldfed piske og jordbær?
Ret lækkert, det er vi enige om.
Men trænger du også til forandring i den dybe tallerken, så er der masser af andre muligheder for de røde bær.
Det siger du ikke, Louise..
Yes.
Vi er ude i en salat med jordbær. Men ikke hvilken som helst af slagsen. Næ nej.
En måltidssalat som klarer frokosten, tilbehøret til bøffen på grillen eller bare de sommeraftener, hvor regnen vælter ned i lårfede stråler og du slumrer til Tour'en.
Btw. Har du tjekket studiet ud i år?
Ellers så åbn lige en sprække i øjet i eftermiddag. Arhmen. Jeg er pjattet med det - der er bare en scenemester, som har haft den vildeste fest med papmaché for fuld udblæsning. Og det der Fuglsang-barometer! Jeg tænker det er meningen med udtrykket "all-in" ;)
Nuvel.
Salat med jordbær.
Den kan snildt indtages på langs.
Mens du gnægger.
Er du også all-in-typen, så bruger du selvfølgelig hjemmedyrkede tomater ude fra drivhuset, jordbær fra højbedet og blender en hjemmelavet pesto med din basilikum fra krydderbedet.
Seriøst gør du det, så tag mig lige på Instagram - det vil være for sejt :)
BONUS: Få mine gratis, professionelle skabeloner til din madplan! Klik her og få skabelonerne nu
Os andre. Det hele kan fås i supermarkedet. Både gode jordbær og smagfulde tomater på den her årstid. Pestoen - jeg er mest til den på køl. Den virker knap så hengemt, som den på glas.
Er vi så ikke ved at være der?
Jeg tror det.
Nem salat - det er lige ud af landevejen.
Bare uden Jørgen Leth i øret.
Høhø..
Ingredienser
- 250 g perlebyg, kogte og afkølede
- 5-6 spsk grøn pesto, gerne grov
- 12-14 mellemstore jordbær
- 15-20 små tomater
- 150 g mini mozzarellakugler
- Friskhakket persille
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skær jordbær i kvarte.
- Del tomaterne i halve eller kvarte afhængig af størrelse.
- Bland perlebyg med pesto.
- Tilsæt jordbær, tomater, mozzarellakugler og vend dem forsigtigt i salaten.
- Drys med friskhakket persille og friskkværnet peber.
- Server som tilbehør eller som en måltidssalat.
Noter
Perlebyg kan erstattes af hvedekerner, ris eller speltkerner.
Er du ikke den store tomatfan, så fortvivl ej! Prøv den her sag i stedet: Salat med jordbær, quinoa og pistacienødder
Skriv en kommentar