• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Krydrede involtini

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    "Nigella Lawsons kogebøger har været i fingrene på mig her i efteråret, efter hendes udsendelser blev genudsendt. Selvom om mange af hende opskrifter er lidt skæve - så var der flere retter, jeg lige måtte have noteret. De her aubergineruller er en af dem, der gav mig lidt inspiration. Selvom det er hovedsagligt er en vegetarret, vil jeg foretrække at bruge den som tilbehør til et stykke kylling, eller kød. "

    Krydrede involtini
    4 pers.

    Saucen
    1 løg
    1 fed hvidløg
    1 spsk tørret oregano
    2 spsk olivenolie
    1 dåser hakkede tomater
    1 dåse tomatkoncentrat
    2 tsk sukker
    Salt
    Peber

    Løg, hvidløg og oregano hakkes til pure med stavblender, Lad dem snurre i 2 spsk olie i en gryde med låg ved middelvarme til det er blødt. Ca. 7 min.
    Kom tomater, koncentrat og sukker i, rør godt og skru ned for varmen. Læg låg på og lad det simre i 20 min. Tilsæt salt og peber. Tag gryden af blusset og lad den stå med låg på, indtil den skal bruges.

    Auberginerne
    2 auberginer
    olie til pensling

    Auberginerne skæres i tynde skiver på langs. Smid de yderste med skind på væk. Pensl skiverne med olie på begge sider. Steg dem derefter på en pande til de er bronzebrune udenpå og møre indeni. Lad dem køle af på køkkenrulle.
    (Kan laves i forvejen og lægges sammen med bagepapir imellem indtil de skal bruges.)

    Fyld
    100 g grovbulgur
    1 tsk tørret oregano
    50 g grofthakkede pistacier
    200 g smuldret feta
    1 fed hvidløg
    1 forårs løg
    1 spsk kapers
    1æg
    Salt
    Peber

    Kog bulguren med tørret oregano efter anvisningen på pakken.
    Varm oven på 190 grader og smør et ildfast fad. Lad bulguren afkøle et par minutter.
    Kom ⅔ dele af de hakkede pistacier, halvdelen af den smuldrede feta, hvidløg, kapers og forårsløg i bulguren. Bland det med en gaffel. Pisk æg og rør det i massen med en gaffel. Pres det hele sammen til en grynet masse med hænderne.

     

    Aubergine og fyld
    Læg én aubergineskive foran dig med stilken væk og den buttede ende mod dig. Læg en klat fyld på den buttede ende og rul skiven sammen. Hver rulle lægges i fadet. Derefter hældes tomatsovsen over og der drysses med feta og oregano.

     

    Retten bager i 30 min ved 190 grader og hviler 15 min inden servering, da det ikke skal serveres rygende varmt.
    Drys med pistacierne inden servering og server med brød. evt. en enkelt salat.

     

    Mere sulten?

    • Pastafad med kødboller (alt-i-en)
    • Shepherds pie
    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen