• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Lakseburger med reje/dildcreme

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

     

     

     

     

     

     

    Opskrift på lakseburger faldt jeg over, da jeg var ved at kigge bunken af gamle, løse opskrifter igennem. Den stammer oprindeligt fra et gammel ugeblad, hvor emnet var variationer af burger.  Jeg gjorde burgerbollerne lidt grovere og ændrede mængde angivelserne lidt, så der blev godt med fyld i - en lidt lettere burgere end oprindeligt. Godt alternativ til at udskifte det røde, tunge kød, men sund fisk.

    Lakseburger med reje/dildcreme

    Print opskrift Pin opskrift
    Forb. tid15 minutter minutter
    Tilb. tid12 minutter minutter
    Samlet tid27 minutter minutter
    Antal: 3 pers

    Ingredienser

    Burgerboller

    • 25 g gær
    • 1,25 dl mælk
    • ½ dl lunken vand
    • 2 spsk olie
    • 1 spsk sukker
    • 1 tsk salt
    • 1 æg
    • 1,5 dl fuldkornshvedemel
    • 4 dl hvedemel
    • 1 æg til pensling
    • Sesamfrø

    Laks

    • 3 laksefileter uden skind
    • Olie
    • Citronpeber
    • Salt

    Dildcreme

    • 2 dl cremefraiche 9%
    • ½ forårsløg
    • 125 g rejer i lage
    • Hakket dild
    • Salt/peber
    • Citron
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Burgerboller

    • Mælk og vand blandes og gæren udrøres heri.. Derefter tilsættes olie, sukker, salt og ægget.
    • Mel æltes i dejen og der æltes godt. Dejen hæver tildækket 1 time.
    • Deles i 6 stykker og formes til boller. Lægges på en bageplade. Bollerne trykkes meget flade og hæver tildækket i 30 min.
    • Pensles med æg og pyntes med sesamfrø. Bages midt i ovnen i ca. 12 min ved 200 grader varmluft.

    Laks

    • Laksen steges på en varm pande 3-4 min på hver side med lidt olie og krydres.

    Dildcreme

    • Cremefraiche røres sammen med hakket løg, rejer, dild og smages til med salt, peber og citron. Stilles i køleskabet og trækker inden anretning.

    Servering

    • Bollerne lunes og deles. Bunden smøres med lidt af dildcremen uden rejer. Salaten kommes ovenpå. Laksen brydes i flager og fordeles der på. Til sidst kommes dild/rejecremen på toppen.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

     

     

    Mere sulten?

    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost
    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen