Æggekage er nem og lækker frokost eller aftensmad. Top den med tomat, purløg og bacon og server med rugbrød.
Ingredienser
- 8 æg
- 1 dl mælk
- Salt
- Peber
- 2 spsk majsstivelse
- 150 g bacon i skiver
- En håndfuld cherrytomater
- Et bundt klippet purløg
- Rugbrød
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Bacon steges sprødt på en pande og lægges på fedtsugende papir. Æg, mælk, salt, peber og maizena piskes godt sammen og hældes på panden, hvor baconen lige er blevet stegt. Æggemassen steges ved jævn varme. Skub med en skraber skråt ned i massen, for at få flydende æggemasse fra toppen, til at løbe ned under det stivnede. Når æggemassen er stivnet, ca. 10 min, pyntes med bacon, halve tomater og klippet purløg. Rugbrød ristes helt sprødt, enten på en brødrister eller en pande med lidt smør.
Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
Michael
Hvad er mazina? Har forsøgt at goofle det, men.....
Kell
Hvorfor så nedladende??. Alle (du incl) ved hvad der menes
Kell