"Aloo betyder kartoffel - En indisk ret, der rigtig serveres som tilbehør til en anden ret. Men den er super som et spicy alternativ til alm. biksemad, når der er overskud fra aftensmaden. Her er den lavet med en rest karbonade. Men prøv med kylling, steg eller prøv med peberfrugt, spinat, hvidløg eller tomater i. Tøm køleskabet."
Aloo
1 pers.
2-3 kogte kartofler i terninger
½ karbonade
1 håndfuld sukkerærter
2 spsk olie
½ tsk gurkemeje
1 tsk spidskommen
½ tsk Garam masala
½ tsk stødt chili
1 tsk salt
Peber
Varm olien på en slip-let pande, når den er varm tilsættes gurkemeje, garam masala, spidskommen, chili og salt ved. Rør den rundt i ca. 1 min. Kom derefter kartofler og kød på panden og rist det hele ved jævn varme i ca 5-7 min. til kartoflerne har fået farve. Det sidste minut tilsættes sukkerærterne og der smages til med salt og peber.
Skriv en kommentar