• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Grove pandekager med mexicansk fyld

    Af Louise | 2 Comments

    "Ifølge af min diabetes, har jeg en vane med at læse varedeklarationer. Så skete det - jeg gjorde den fejl at studere bagsiden af et brev med mexicansk krydderi, som man altid bruger til at blande i kødet. Chokerende. Så efter jeg endelig har fået etableret et lager af krydderier, blev det til kødfyld med rigtig smag - det kan slet ikke sammenlignes - smagen er meget mere intens og mindre salt. Prøv det!
    Snevejret gjorde jagten på tortillapandekager umulig, så istedet blev der lavet grove pandekager, helt uden hvidt mel. Supre lækre til mexicanske fyld."

    Grove pandekager
    5-6 stk.

    125 g grahamsmel
    2 æg
    3 dl vand
    1 dl vand
    1 tsk salt
    2 spsk olie

    Pisk mel, æg, mælk, vand, salt og olie sammen til en tynd dej. Kom 2-3 dråber olie på en slip-let pande og bag pandekagerne. Hold dem lune i et stykke staniol indtil brug.

    Mexicansk fyld
    3 pers.

    350g hakket oksekød
    1 hakket løg
    2 fed presset hvidløg
    ½ bakke champignoner, renset og i skiver
    1 stor snackpeber i tern
    1 dl frosne majs
    1 lille dåse koncentreret tomatpure
    ½ dl vand
    ½ dåse røde kidneybønner
    2 tsk stødt koriander
    3 tsk stødt spidskommen
    2 tsk paprika
    1 tsk tabasco
    1 knivspids chili
    salt
    peber

    100 g revet ost

    Kom hakket løg i en gryde med lidt olie og svits det let. Kom kødet i og brun det af. Tilsæt champignoner, snackpeber og hvidløg. Rør rundt et par minutter og kom derefter tomatpure, vand og krydderier i. Kog det hele op og sku ned til jævn varme og lad det simre med låg i ca. 5-7 min. Bønnerne og majs tilsættes og varmes igennem, til blandingen er forholdsvis tør.

    Kom 2-3 spsk fyld på hver pandekage og et drys revet ost. Rul pandekagerne sammen og læg dem i et ildfast fad. Til sidst drysses der med revet ost og pandekagerne gratinereres i ovnen, ved ca. 175 grader varmluft, i 10 min.

     

    Pandekagerne serveres med salat.

    Mere sulten?

    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler
    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • asparges tærte med butterdej aspargestærte
      Aspargestærte med butterdej
    • fyldte kartofler
      Fyldte kartofler med cheddar og bacon

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Loui

      december 09, 2010 at 9:06 am

      Hej

      Tusinde tak :)
      Hov, det havde jeg slet ikke set. Det er 3 dl mælk og 1 dl vand.
      Louise

      Svar
    2. Anonymous

      december 08, 2010 at 10:21 am

      Hey !
      Jeg ELSKER bare dine opskrifter ..
      Men i opskriften til madpandekagerne står der 3dl vand og 1dl vand. Går ud fra den ene er mælk, men er det 3 eller 1dl mælk ?

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen