• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Krydrede kartofler med spinat og lammestrimler

    Af Louise | Leave a Comment

    "Med rester af kartofler, lammeculotte og fløde, måtte biksemaden have et løft. De krydrede kartofler er indisk inspirede, med en masse krydderier, der står super godt til lammekødet. Rester er vejen frem til nogen af de bedste retter."

    Krydrede kartofler med spinat
    2 pers.

    4-5 skrællede kartofler
    150 g frossen hakket spinat (blødt op)
    1 løg
    2 tsk salt
    Friskkværnet peber
    1 tsk stødt chili
    ½ tsk gurkemeje
    1 tsk stødt spidskommen
    1 håndfuld cherrytomater skåret i kvarte
    2 dl vand
    2-3 spsk yoghurt
    ½ dl fløde
    2 tsk stødt koriander

    Skær løget i tern og svits dem i lidt olie i en gryde. Kartoflerne skæres i små både eller mellemstore tern. Når løget har fået farve, tilsættes salt, peber, chili, gurkemeje, spidskommen og kartoflerne. Det hele svitses et par minutter. Kom tomater, yoghurt og vand i gryden og lad det simre under låg, indtil tomaterne er kogt ud.
    Spinaten tilsættes og koges med, indtil vandet er fordampet og kartoflerne er blevet møre, men stadig har meget bid. Kom fløden i blandingen og kog det hele igennem. Server med et drys stødt koriander.

     

    Lammestrimler
    2 pers.

    1 tilberedt lammeculotte
    Olie
    Salt
    Peber.

    Skær lammeculotten i strimler. Varm en pande med olie og svits strimlerne på panden i 3-4 minutter. De skal blive gennemvarme og få lidt stegeskorpe. Krydr med salt og peber.

    Lammestrimlerne serveres med de krydrede kartofler og en duft af sol og varme

    Mere sulten?

    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler
    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • asparges tærte med butterdej aspargestærte
      Aspargestærte med butterdej
    • fyldte kartofler
      Fyldte kartofler med cheddar og bacon

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen