"Når der kommer gæster eller man er til middag servers der ofte hovedret, dessert og kaffe på relativ få timer. Da jeg ikke rigtig er til det søde, foretrækker jeg at udskifte desserten med en forret. Jeg har ikke stiftet bekendskab med artiskokker før, så forresten var en perfekt mulighed. Det sprøde brød, strejf af stærkt hvidløg, den fede, krydderede artiskok og salte, røgede skinke, var bare et perfekt match sammen. Let og lækkert at starte et måltid med."
Bruchetta med hvidløg, artiskok og serranoskinke
5 stk
- 5 skiver ciabattabrød (se opskrift på saftigt ciabattabrød)
- 1 fed hvidløg
- Grillede artiskokker fra glas
- 5 skiver serranoskinke
- Timian, frisk eller tørret
Varm brødskiverne sprøde i ovnen eeller grill dem på en grillpande for at få lækre striber. Stænk evt. med lidt vand hvis de kommes i ovnen.
Gnid de sprøde brød med hvidløg og halver dem Hak en spsk artiskokker fra glas i mindre stykker og læg dem på brødskiverne. Del skinkestykket i 2 og fold dem lidt sammen og læg et halvt stykke på på hver. Drys med lidt timian, læg 2 halve brød på hver tallerken, så hver person for en skive brød. Server straks.
Skriv en kommentar