• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Forårsruller med ko, gris og kalkun

    Af Louise | 2 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    "Mormor og jeg har haft en sushiprojekt og i et godt stykke tid. Men da isvinteren og mormors travle kalender gjorde det til en lidt større planlægningsudfording, blev det afhentning af sushi og en god blandet boks. Wauw det var godt - er fuldstændig med på sushibølgen nu og hvis jeg ikke var studerende blev det til flere gange ugentlig sushi !
    Da sushien var en smagsprøve og der skulle lidt mere til for at mætte, blev det holdt i den asisatiske del af verden. Jeg havde en masse rester af grønsager og kød og da frosne rejer ikke var til at finde på dagen, blev til improviseret 3 slags fyld. Kalkun og oksekød som helt klare favoritter, bambusskudene var lidt for aromatiske.
    En kæmpe portion røg i fryseren, de andre ruller blev friteret og de sidste plader dej ligger klar til de frosne rejer."

    Forårsruller med kalkun
    8-10 stk

    • ¼ spidskål i tynde skiver
    • 1 revet gulerød
    • ½ porrer i tynde ringe
    • 2 forårslåg i tynde ringe
    • 1 fed presset hvidløg
    • Lidt revet ingefærd
    • 1 spsk soja
    • Peber
    • 100 g kalkun i tern

     

     

    Forårsruller med oksekød
    8-10 stk

    • ½ bakke champignoner hakket fint
    • 1 revet gulerod
    • ¼ spidskål i fine strimler
    • 2 fed presset hvidløg
    • 1 revet løg
    • 100 g oksekød i små tern
    • 1-2 tsk stødt koriander
    • 2 tsk soja
    • 1 tsk fiskesauce
    • Peber

     

    Forårsruller med skinke
    8-10 stk

    • 1 dåse bambusskud hakket i små stykker
    • 1 revet gulerod
    • 100 g skinke i små tern
    • 1 forårsløg i tynde skiver
    • ½ porre i tynde skiver
    • 2 fed presset hvidløg
    • 1 tsk chili
    • 1 tsk soja
    • 1 tsk fiskesauce
    • Peber

     

    Fremgangsmåden er den samme ved alle 3 slags fyld. Svits alle ingredienserne i 2-3 min, krydr og lad det hele køle af. Tø wontonpladerne op og kom dem under et vådt viskestykke under fremstillingen. Tag en plade, læg 2 spsk fyld på den spidse ende og fold den op over. pensl med sammenpisket æg på de 2 andre spidse ender der er til højere og venstre. Fold dem i over. Pensl top enden. og rul rullen med fyldet op mod toppen, så den bliver limet godt sammen og der dannes en rulle. Lægges i et fad under et vådt viskestykke. Rullerne stilles på køl indtil brug. Steges, friteres i rigelige mængder olie på en slip-let pande. Afdryppes på fedtsugende papir inden servering.
    Serveres med sød chilisauce og soja blandet op med lidt revet indefærd og sukker.
    Evt. ris.

     

    Sushi

    Mere sulten?

    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Lasse Gerding

      marts 12, 2012 at 10:29 am

      Der står ikke noget om dejen til dine forårsruller. Er det muligt det er noget du kan tilføje?

      Jeg er en spammer :) Bare ikke her.

      Svar
      • Loui

        marts 14, 2012 at 10:16 am

        Hej

        Jo da :)
        Dejen til forårsrullerne er en wontondej. De fåes i forskellige størrelser i de fleste etniske butikker.
        Du ka også bruge almindelig filodej, men jeg foretrækker wontondejen, da den giver det bedste resultat og er nemmest at arbejde med.

        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen