• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Desserter og is

    Luftig flødeis med vanilje, makroner og chokolade

    Af Louise | 12 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Hjemmelavet is er der intet som slår. Jeg har ingen ismaskine eller tålmodighed til at skulle røre i isen 100 gange, så når der skal laves is, er det her min version. Den er nem og hurtigt.

    Æggehviderne gør den luftig og mindre fed, end hvis der kun bruges fløde og blommer. Kom masser af fyld i, det er kun fantasien som sætter grænser for hvad der kan kommes i.

    Luftig flødeis med vanilje, makroner og chokolade - nem hjemmelavet is

    Luftig flødeis med vanilje, makroner og chokolade - nem hjemmelavet is

    Luftig flødeis med vanilje, makroner og chokolade - nem hjemmelavet is
    Print Email Pin
    Antal: 4 pers.
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 2 æggeblommer
    • 35 g sukker
    • 2,5 dl piskefløde
    • 1 bæger æggehvider, 1,5 æggehvide
    • 50 g mørk chokolade 70%
    • 10 makroner
    • 1 vaniljestang
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Pisk æggeblommer og sukker til det bliver hvidt og skummende. I anden skål piskes fløden stiv, den skal være meget stiv, men pas på den ikke bliver til smør. vaniljen skrabes ud af stangen og kommes i æggemassen. Dernæst vendes æggemassen i fløden. Chokolade hakkes og makroner knuses og blandes i massen.
    • I en 3. skål piskes æggehvider stive. De vendes forsigtig i massen og det hele hældes i en form, der kommes i fryseren i min. 24 timer.
    • Isen tages op i god tid før servering, da den er bedst når den får en blød konsistens.
    • Her er den serveret med hinbær.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Pavlova - marengsbund med flødeskum
      Pavlova kage med citron og mandler
    • Jordbærkage
      Jordbærkage
    • Glutenfri kage - nøddekage med marcipan og chokolade uden mel
      Nøddekage med marcipan og chokolade (uden mel)
    • Opskrift på hjemmelavde ispinde med saftevand - sodavandsis
      Hjemmelavede ispinde med saft

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Jette

      april 02, 2021 at 4:41 pm

      Jeg vil ikke bruge hindbær direkte fra frost, men varmebehandle dem😉

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        april 06, 2021 at 11:40 am

        Hej Jette

        Det kan man også sagtens, hvis man er bekymret for de frosne. Så skal de bare varmes og køles ned inden brug :)

    2. Lis Lykke Gregersen

      januar 15, 2021 at 6:06 pm

      Tusind tak for denne fantastiske opskrift!! Jeg har ellers en ismaskine, men den er jo helt overflødig, når man bruger din opskrift og så smager isen jo helt vidunderligt!

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        januar 18, 2021 at 11:26 am

        Tusinde tak for din kommentar og dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften ☺️

        Hav en fantastisk dag!

    3. Inger

      marts 07, 2018 at 8:46 pm

      HEJ. Hvad har du gjort v hindbærrene? Er de tilberedt på nogen måde? Hilsen Inger

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        marts 09, 2018 at 3:22 pm

        Hej Inger,

        Tak for dit spørgsmål.

        Der er ikke gjort noget ved hindbærrene - de er fra frost :-)

        Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

        Hav en dejlig dag og god weekend!

    4. Tove Sand

      marts 04, 2017 at 9:59 pm

      Mums lækker is,den kan varm anbefales

      Svar
    5. Sofie Friberg

      oktober 29, 2013 at 7:51 am

      Må jeg spørge hvad 1 bæger æggehvider (11/2 æggehvide) betyder??

      Svar
      • Loui

        oktober 29, 2013 at 9:40 am

        Hej Sofie

        Pasteuriserede æg fåes i bægere ofte med 4 bægere i en pakke. Det er sådan et bæger + 1/2 bæger. Håber det var lidt hjælp :)

      • Vibeke

        juni 24, 2022 at 7:36 pm

        Ét bæger pastoriserede æggehvider indeholder 1,5 hvider, så efter min bedste overbevisning, må det være ét bæger der menes.

      • louiogbearnaisen

        juli 01, 2022 at 10:06 am

        Jeps, det står der også i opskriften 🙂

    6. Anne Schou

      juni 24, 2013 at 8:30 pm

      Uhmm.. Kan varmt anbefales. Mormors opskrift <3

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen