• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Rosmarinmarineret kylling med ovnbagte, krydderurte kartofler og tomater

    Af Louise | Leave a Comment

    Nye, ovnbagte kartofler med krydderurter + tomater
    2 pers.

    • 5-7 nye kartofler
    • ½ dl olivenolie
    • 2 rosmarinstilke
    • 2 timianstilke
    • 1 tsk oregano
    • Salt
    • Peber
    • En stor håndfuld små tomater
    • olivenolie
    • salt
    • Peber

    Skrub kartoflerne for jord og del dem i halve. Hak krydderurterne groft. Læg kartoflerne midt på et stykke folie, kom olie, krydderurter, salt og peber over og bland det hele godt sammen. Pak folien sammen, som du ville gøre til en bagekartoffel. Sørg for det er helt tæt.
    Kom kartoflerne i ovnen ved 200 grader i ca. 45-50 min.

    Skær tomaterne i halve. Kom dem i et ovnfast fad, så de ligger side om side. Dryp med olivenolie, salt og peber. Tomaterne kommes i ovnen sammen med kartoflerne, og er færdige når kartoflerne er færdige.

     

     

     

     

    Rosmarinmarineret kylling
    2 pers.
    • 250 g kyllingeinterfileter
    • 2 rosmarinkviste
    • 1 fed hvidløg
    • ½ dl olie
    • Salt
    • Peber
    Hak rosmarin og hvidløg fint. Lad være at presse hvidløget, da det giver en for stærk smag. Kom rosmarin, hvidløg i en frysepose, sammen med olie, salt og peber. Ryst det lidt sammen. Derefter kommes inderfileterne i posen og marinaden fordeles godt rundt. Sluk posen helt til og lad kyllingen trække i køleskabet min. 1 time for tilberedning.
    Steg fileterne på en varm pande i ca. 3-4 min, til de er gennemstegte.

    Mere sulten?

    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler
    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • asparges tærte med butterdej aspargestærte
      Aspargestærte med butterdej
    • fyldte kartofler
      Fyldte kartofler med cheddar og bacon

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen