• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    SalsaVerde marinerede kartofler

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

     

    "Virkelig godt alternativ til den traditionelle fede kartoffelsalat. Marinaden tager kartoflerne til et helt nyt stadie og sammen med den indbagte mørbrad er det lækker og let sommermad. Så lad de danske kartofler ankomme."
    SalsaVerde marinerede kartofler
    4-5 pers.
    • ½ dl smuttede mandler
    • ½ hakket rødløg
    • 1 finthakket hvidløg
    • ½ dl hakket grønne oliven
    • ½ dl kapers
    • 2-3 spsk friskhakket persille
    • 1-2 spsk citronsaft
    • 1 spsk olivenolie
    • Salt
    • Peber
    • Revet citronskal

    Rist mandlerne på en tør pande og lad dem afkøle. Rør de hakkede rødløg, hvidløg, oliven, kapers, persille, citronsaft og olivenolie sammen. Hak mandlerne groft og tilsæt dem. Smag til med salt, peber og citronskal

    • 1 kg små nye kartofler
    • 1 portion SalsaVerde
    • ½ dl olivenolie
    • ¼ dl hvidvinseddike
    • Salt
    • Peber
    • 1 potte brøndkarse
    • ½ rødløg i tynde skiver
    • evt. kapersbær med stilk

    Skrub de nye kartofler fri for jord og kog dem med skræl i 7-8 min. Hæld vandet fra og lad dem dampe under låg i 5 min. Kom dem i en anden skål og lad dem afkøle inden brug.

    Når de er afkølede deles de i halve. SalsaVerden kommes over og blandes godt med kartoflerne.
    Pisk olivenolie, eddike, salt og peber sammen til en dressing og hæld det over kartoflerne.
    Kom det i køleskabet og lad kartoflerne trække gerne et par timer inden servering.

    Tag kartfolerne ud 30 min før servering så de ikke er helt kolde.
    Kom dem i en skål eller stort fad og pynt med brøndkarse, rødløg og kapersbær.

    Mere sulten?

    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost
    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen