"En hurtig ret, med det man næsten altid har i køkkenent."
Taglierini med hvidløg, tomat og basilikum
1 pers.
- Tørret grov taglierini (pasta på 1cm strimler)
- 2 fed hvidløg i skiver
- 1 spsk olivenolie
- ca. 10 små tomater skåret i kvarte
- 1 lille dåse tomatpure
- 2 spsk cremefraiche 18%
- 1 spsk tørret basilikum
- 1 knivspids chili
- 1 knivspids sukker
- Salt
- Peber
- Friskrevet parmesan
Kog pastaen, den skal ikke være helt kogt, da den koger videre i saucen.
Varm olien på en pande og svits hvidløgsskiverne et par minutter. Kom tomaterne på panden og svits med 1 min. Derefter kommes tomatpure, cremefraiche, basilikum, sukker, chilii og der smages til med salt og peber.
Lad det hele varme igennem ved jævn varme og kom den afdryppede taglierini i saucen. Vend den godt rundt og varm igennem. Server med friskrevet parmesan på toppen og evt. friske basilikumblade.
Skriv en kommentar