• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Kartoffelpizza med pesto, gedeost og laks

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Kartoffelpizza med pesto, gedeost og laks
    4 pers.
    • 10 g gær
    • 2,5 dl koldt vand
    • 1 tsk sukker
    • 1 tsk alt
    • 1 spsk olivenolie
    • 3 dl fin hvedemel tipo 00
    • 1 dl hvid hvedemel
    Rør gæren ud i vandet og kom de andre indgredienser i. Ælt dejen godt sammen indtil den er smidig og glat. det tager tid. Kom den tilbage i skålen og drys med lidt durummel over. Dæk skålen til og lad den hæve lunt i ca. 2 timer.
    • 500 g nye kartofler
    • 1 bundt frisk basilikum
    • 2 spsk parmasanost
    • 2 fed hvidløg
    • ½ dl olivenolie
    • Salt
    • Peber
    • 100 g gedeost
    • 50 g parmesanost
    • 2-3 skiver graved laks
    • Frisk basilikum
    Skyl de nye kartofler og skær dem i 5 mm tykke skiver. Blancher dem i let saltet vand indtil de lige er møre. Hæld vandet fra og damp dem tørre.
    Imens laves pestoen. Kom basilikum, hvidløg, parmesanost, olivenolie, salt, peber og citronsaft i en skål og blend det sammen til en tyk masse. Kom pestoen over i gryden med kartofler og vend det hele godt rundt, så alle kartofler er dækket i pesto.
    Pizzadejen rulles ud og der kommes godt med durummel under bunden. Læg kartoffelskiver i et pænt fordelt lag over dejen. Derefter kommes gedeosten, skåret i skiver over og afslutningsvis friskrevet parmesanost.
    Kom pizzen i midt i ovnen og bag den i 10 min ved 250 grader.
    Den tages ud og kommes på en rist, så den forbliver sprød. Laksen rives i stimler og fordeles over pizzaen. Lige inden servering drysses med friskplukkede basilikumblade.

     

    Mere sulten?

    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost
    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen